Головна Новини Дозвілля рецепти Без яєчні: рецепти незвичайних і смачних страв з яєць
commentss НОВИНИ Всі новини

Без яєчні: рецепти незвичайних і смачних страв з яєць

З яєць можна приготувати дуже багато смачних страв

17 лютого 2021, 12:00 comments1269
Поділіться публікацією:

Яйця — поживний і смачний продукт, який, підходить не тільки для сніданку. З яєць можна приготувати незвичайні, але дуже прості страви, які порадують вас своїм смаком і гарною подачею. Чим можна здивувати гостей і рідних?

Без яєчні: рецепти незвичайних і смачних страв з яєць

страви з яєць / фото: recept.photo

Яєчні котлети по-карельськи

Інгредієнти: 3 яйця, 50 г манки, 2 ст. л. панірувальних сухарів, 1 ст. л. масла, сіль і перець (на смак).

Спосіб приготування: зваріть яйця, остудіть їх і дрібно наріжте. У каструлі зваріть густу манку. Додайте в неї яйця і спеції, ретельно перемішайте. Сформуйте з отриманої маси котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях і відправте на сковорідку. Обсмажте котлети по 3 хвилини з кожного боку до появи золотистої скоринки. Смачного!

Яйця по-шотландськи

Інгредієнти: 5-7 перепелиних яєць, 200 г курячого фаршу, ¼ ст. борошна, ½ ст. панірувальних сухарів, 1 куряче яйце, 1 ст. л. рослинної олії, сіль, перець (на смак) і зелень.

Спосіб приготування: зваріть перепелині яйця та остудіть. У мисці змішайте фарш, приправи (сіль, перець і інші (за бажанням) і дрібно нарізану зелень. Зробіть коржі, в середину яких загорніть зварене перепелине яйце. Потім обваляйте корж спочатку в борошні, потім у збитому курячому яйці, потім в панірувальних сухарях. Відправте охолоджуватися в холодильник на пів години. Потім розігрійте в сковороді або у фритюрі масло і відправте коржі туди на 3-5 хвилини, поки не з'явиться золотава скоринка. Все, яйця по-шотландськи готові. Смачного!

Яйця, фаршировані печінкою тріски

Інгредієнти: 3 яйця, 100 г консервованої печінки тріски, майонез, зелень, сіль, перець (на смак).

Спосіб приготування: зваріть яйця, остудіть їх і розріжте на рівні половини. Акуратно витягніть жовток і змішайте його з майонезом, спеціями та консервованою печінкою тріски (попередньо розімніть її виделкою). Начинкою нафаршируйте білок яйця і посипте зеленню. Закуска готова, смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що приготувати на сніданок замість сирників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини