Головна Новини Дозвілля рецепти Торт із млинців до Масляної: ідеальний рецепт від Євгена Клопотенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Торт із млинців до Масляної: ідеальний рецепт від Євгена Клопотенка

Щоб страва була ще смачніше, можна приготувати смачний крем з пасти Nutella

2 березня 2021, 08:50 comments1962
Поділіться публікацією:

Зовсім скоро ми будемо зустрічати світле свято Масляної, і це значить, що пора запасатися цікавими і незвичайними рецептами млинців до святкового столу. Млинці з різноманітними начинками — це дуже смачно, проте можна піти далі і приготувати цілий торт із млинців, вважає кухар Євген Клопотенко, і пропонує створити ідеальну страву до Масляної.

Торт із млинців до Масляної: ідеальний рецепт від Євгена Клопотенка

Торт з млинців - фото: klopotenko.com

Час підготовки - 20 хвилин

Час приготування — 15 хвилин

Час на охолодження — 3 години

Порції — 4-6

Для млинців

борошно — 130 г

молоко — 340 мл

яйця — 2 шт.

соняшникова олія (і додатково для смаження) — 2 ст. л.

цукор — 2 ст. л.

сіль — 1 щіпка

Для крему

паста nutella — 3 ст. л.

цедра апельсина (цедра одного апельсина) — 5 г

вершки (33% жирності) — 250 мл

ядра лісових горіхів (для посипання) — 30 г

Покроковий рецепт

1. У мисці слід змішати яйце з сіллю, цукром і соняшниковою олією, збити все до однорідної маси. Борошно потрібно просіяти і додати в приготовану суміш. Потім поступово потрібно вводити молоко, добре перемішуючи.

Торт із млинців до Масляної: ідеальний рецепт від Євгена Клопотенка - фото 2

2. Пательну необхідно змастити невеликою кількістю олії і за допомогою ополоника розподілити тісто по всій поверхні. Готувати млинці з кожного боку по одній хвилині. Із вказаної кількості інгредієнтів має вийти близько 12 млинців.

Торт із млинців до Масляної: ідеальний рецепт від Євгена Клопотенка - фото 3

3. Для приготування крему потрібно натерти на дрібній тертці цедру апельсина, а також збити вершки до стійких піків. Потім варто змішати все з пастою Nutella за допомогою силіконової лопатки.

Торт із млинців до Масляної: ідеальний рецепт від Євгена Клопотенка - фото 4

4. Кожен млинець потрібно змастити приготованим кремом і залишити торт в холодильнику на дві-три години. Страву можна прикрасити горіхами.

Раніше "Коментарі" розповідали, як приготувати кукурудзяний суп-пюре.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини