Головна Новини Дозвілля рецепти Ніжний та ситний: як приготувати картопляний суп за 30 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніжний та ситний: як приготувати картопляний суп за 30 хвилин

Як у домашніх умовах приготувати ситний картопляний суп: покроковий рецепт ніжної страви за 30 хвилин

20 квітня 2022, 05:40
Поділіться публікацією:

Картопляний суп — дуже проста в приготуванні, але ситна і смачна перша страва. Для простого рецепта потрібно лише 5 інгредієнтів, але за бажанням його можна доповнювати різними продуктами.

Ніжний та ситний: як приготувати картопляний суп за 30 хвилин

Рецепт картопляного супу (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 400 г картоплі, 100 г цибулі, 55 г вершкового масла, 900 мл овочевого бульйону, 120 г вершків

Спосіб приготування: Візьміть каструлю, розтопіть в ній вершкове масло, а коли воно спіниться, додайте картоплю, нарізану кубиками та цибулю. Ретельно перемішайте. Додати сіль і чорний мелений перець. Накрийте кришкою та тушкуйте овочі близько 10 хвилин на слабкому вогні.

Коли овочі стануть м'якими, додайте киплячий бульйон і проваріть 15-18 хвилин. Додайте туди молоко та збийте суп у пюре за допомогою блендера або кухонного комбайна. Приправте суп на смак, за бажанням ще можна додати м'ясо.

До речі, доповнити рецепт супу можна ще запашними смаженими грибами, ароматними травами, наприклад, базиліком або петрушкою, або можна погратися з гостротою або додати в нього ще квасолю.

Нагадаємо, здивуйте своїх рідних та гостей незвичною, але неймовірною смачною та легкою стравою. Приготуйте італійський яєчний суп-пюре, який дивує своєю ніжною текстурою та приємним смаком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що перші страви повинні обов'язково бути присутніми в раціоні, вони насичують організм вітамінами та корисними речовинами, а також покращують травлення. Якщо ви хочете порадувати членів сім'ї або гостей цікавою новинкою, приготуйте морквяно-апельсиновий суп-пюре.

Читайте також, що легкий та низькокалорійний суп-пюре з печеного перцю – чудовий варіант для обіду. Він легко засвоюється і насичує організм вітамінами та корисними речовинами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини