Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Здивуйте своїх рідних і гостей незвичайною, але неймовірно смачною та легкою стравою. Приготуйте італійський яєчний суп-пюре, який здивує своєю ніжною текстурою і приємним смаком. Рецептом страви поділилося видання Cucinaitaliana.
Cуп-пюре | Karolina Grabowska STAFFAGE
Для приготування супу вам знадобиться: 4 яєчних жовтки, 0,5 л холодного курячого бульйону, 20 мл десертного вина, 50 г вершкового масла, 1/4 ч. л. меленої кориці, 1 щіпка цукру, мускатний горіх і сіль (за смаком).
Спосіб приготування: курячі жовтки збийте в мисці, тоненьким струменем додаючи бульйон і десертне вино. Потім додайте 0, 5 чайної ложки кориці та щіпку солі. Процідіть отриману суміш через сито і влийте в каструлю, поставивши її на слабкий вогонь. Додайте в суп 50 г вершкового масла і ретельно помішуйте, щоб суп не підгорів. Як тільки він стане густим і гарячим, додайте трохи мускатного горіха для смаку і цукор. Подавайте суп-пюре гарячим, можна зі скибочками хліба. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати яйця по-турецьки. Ця страва є відмінним варіантом для сніданку, а ще її можна подати як закуску.
Новини