Головна Новини Дозвілля рецепти Літо в тарілці: як приготувати окрошку на квасі (РЕЦЕПТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

Літо в тарілці: як приготувати окрошку на квасі (РЕЦЕПТ)

Як в домашніх умовах приготувати смачну окрошку на квасі: покроковий рецепт легкої літньої страви

27 червня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Складно уявити літо без традиційної окрошки, яка швидко освіжає, бадьорить і втамовує почуття голоду. Найприємніше те, що на її приготування потрібно мінімум часу і продуктів. Як приготувати смачну окрошку на квасі?

Літо в тарілці: як приготувати окрошку на квасі (РЕЦЕПТ)

Як приготувати окрошку на квасі / Depositphotos / lisovskaya

Інгредієнти на дві персони: 2 свіжі огірки, 150 грамів редиски (за бажанням), 2-3 курячих відварних яєць, 200-300 грамів вареної ковбаси, свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля — за бажанням), а також 2 склянки хлібного квасу.

Спосіб приготування: всі овочі та зелень ретельно промийте під проточною водою і дрібно наріжте. Огірки та редис можна натерти на тертці, щоб вони були соковитіші. Курячі яйця і варену ковбасу також дрібно наріжте і змішайте всі інгредієнти в глибокій мисці, а потім залийте холодним хлібним квасом.

Якщо не вистачає спецій, то можна сміливо додати рожеву сіль, перець, хрін, а також гірчицю. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, розлийте по порційних тарілках, додайте за бажанням сметани й подавайте на стіл. Смачного!

Нагадаємо, що в жарку погоду впоратися зі спрагою допомагають лимонади — і не "магазинні", а домашні, приготовлені з натуральних продуктів. З чого ж зробити лимонад? Експерти рекомендують взяти за основу огірки. Що потрібно для приготування такого освіжаючого напою?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в жарку погоду наш організм швидко втрачає вологу, тому запаси рідини необхідно регулярно поповнювати. Зробити це можна за допомогою правильних напоїв. Як приготувати коктейль на основі меду, який швидко втамовує спрагу і приносить користь здоров'ю?





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини