Головна Новини Дозвілля рецепти Лимонад із огірком: як приготувати освіжаючий напій
commentss НОВИНИ Всі новини

Лимонад із огірком: як приготувати освіжаючий напій

Як в домашніх умовах приготувати легкий освіжаючий напій: покроковий рецепт лимонаду із огірком

14 червня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

У спекотну погоду впоратися зі спрагою допомагають лимонади і не "магазинні", а домашні, приготовлені з натуральних продуктів. З чого ж зробити лимонад?

Лимонад із огірком: як приготувати освіжаючий напій

Як зробити лимонад із огірком / Фото: depositphotos.com

Експерти рекомендують взяти за основу огірки. Що ж потрібно для приготування освіжаючого напою?

Інгредієнти: 400 г огірків, 2 лимона, 1 склянка цукру, 1,5 води, м'ята, інші компоненти (за бажанням і смаком).

Спосіб приготування: Закип'ятіть воду. Один стакан візьміть для приготування сиропу, а решту води поставте, щоб охолола. Візьміть каструлю, додайте в неї склянку води і склянку цукру. Доведіть до кипіння, ретельно помішуючи. Варіть 2-3 хвилини, щоб цукор повністю розчинився. Приберіть із плити і дайте сиропу охолонути.

Візьміть лимони, помийте і вичавіть їх. Огірки помийте, наріжте і відправте у блендер, туди ж додайте і листочки м'яти. Подрібніть все до однорідної маси. Якщо у вас немає блендера, тоді натріть огірки на дрібній тертці і порубайте їх. Процідіть пюре через сито або марлю, а потім змішайте огірково-м'ятний сік, сік лимона, воду і сироп. Ретельно перемішайте інгредієнти, дайте лимонаду настоятися в холодильнику і подавайте на стіл. Нехай смакує!

Нагадаємо, що в жарку погоду нам не обійтися без лимонаду, адже цей напій добре освіжає і збагачує організм вітамінами. Пропонуємо вам приготувати його не по класичним рецептом, а із незвичайним інгредієнтом — лавандою. Вона додасть напою неповторного аромату і вишуканого смаку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з травня по липень — період цвітіння чорної бузини. Ця рослина широко відома своїми лікувальними властивостями. А ще — з її суцвіть можна приготувати смачний лимонад із квітковим ароматом, кислинкою і бульбашками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини