Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо ви перед початком карантину запаслися гречкою і тепер не знаєте, що з нею робити, тоді записуйте рецепт смачних соковитих котлеток. Сир і шпинат надають страві насичений смак і захоплюють своїм ароматом. Що потрібно для приготування?
гречані котлети | фото з відкритих джерел
Інгредієнти: 2 склянки вареної гречаної крупи, 200 г тертого сиру, 100 г свіжого шпинату, 2 яйця, 3 зубчики часнику, щіпка червоного перцю, сушеного кропу і солі, а також 2 ст. л борошна або панірувальних сухарів.
Спосіб приготування: візьміть велику миску і змішайте в ній гречку, нарізаний шпинат, спеції, яйця, сир і дрібно нарізаний часник. Ретельно перемішайте інгредієнти. Сформуйте з отриманої маси кульки середнього розміру, обваляйте їх у борошні або панірувальних сухарях.
Сковорідку розігрійте на середньому вогні, додайте трохи рослинної олії та обсмажте котлетки з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Подавайте страву разом з гарніром і овочами. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати вдома пасту з куркою у вершковому соусі.
Новини