Головна Новини Дозвілля рецепти Кабачкова ікра з секретом: відомий кухар поділився рецептом
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабачкова ікра з секретом: відомий кухар поділився рецептом

Євген Клопотенко розповів, як зробити кабачкову ікру, щоб смак овочів максимально розкрився

11 серпня 2020, 12:00 comments1494
Поділіться публікацією:

Відомий кухар Євген Клопотенко радить готувати кабачкову ікру нетрадиційним способом. Так, овочі потрібно не тушити в сковороді, як роблять зазвичай, а обов'язково запекти в духовці. Так смак кабачка та інших овочів розкриється максимально, й ікра вийде неймовірно смачною. Покроковий рецепт кулінар опублікував на своєму сайті.

Кабачкова ікра з секретом: відомий кухар поділився рецептом

Фото: klopotenko.com

Знадобляться такі інгредієнти: одна цибуля, 1-2 моркви, два кабачки, три зубчики часнику, четвертина чайної ложки меленого коріандру, дві столові ложки соняшникової олії, сік половини лимона, сіль і перець за смаком.

Спочатку потрібно очистити цибулю, моркву і часник. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре помити. Потім викладіть овочі на фольгу, збризніть маслом і злегка посипте сіллю. Після акуратно оберніть всі овочі фольгою. Попередньо розігрів духовку до 180 градусів, поставте їх запікатися приблизно на пів години.

Далі готові овочі наріжте довільного розміру шматочками. І перекладіть їх в чашу блендера. Туди додайте коріандр і зробіть з овочів пюре. У готову масу додайте перець, сіль і лимонний сік. Ікру потрібно охолодити в холодильнику протягом години та потім подавати до столу.

Раніше ми опублікували рецепт кабачкових млинців на молоці та пишних оладок з кабачків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини