Головна Новини Дозвілля рецепти Котлета по-київськи: кулінар поділився спрощеним та бюджетним рецептом
commentss НОВИНИ Всі новини

Котлета по-київськи: кулінар поділився спрощеним та бюджетним рецептом

Відомий телекулінар Григорій Герман розповів, як приготувати дуже схожу страву, тільки набагато простіше

17 лютого 2022, 02:04 comments1300
Поділіться публікацією:

Котлета по-київськи вважається однією з найпопулярніших українських страв у всьому світі. Але в приготуванні вона досить складна і щоб зробити котлету ідеальною, потрібно знати кілька важливих секретів. Відомий телекулінар Григорій Герман розповів, як приготувати дуже схожу страву, лише набагато простіше – ідеальної форми на кісточці, але зі своїм сюрпризом усередині.

Котлета по-київськи: кулінар поділився спрощеним та бюджетним рецептом

Рецепт - фото з відкритих джерел

інгредієнти

Гомілки курячі – 4 шт.

Олія — ​​3 ст. л.

Вода – 250 мл

Часник – 2 зуби.

Розмарин — 2 вет.

Картопля – 3 шт.

Моцарелла – 200 г

Борошно — 2 ст.

Яйце – 2 шт.

Сухарі панірувальні – 100 г.

Паприка мелена, гірчиця мелена, сіль та перець.

Спосіб приготування

Картоплю помити і відправити в духовку запікати. Тим часом можна приготувати гомілки. Поставити сковороду на вогонь і додати трохи олії. Обережно зняти шкіру з гомілок і викласти їх на розігріту сковороду, додати зубчик часнику і гілочку розмарину. Коли гомілки стали золотистого кольору, акуратно влийте склянку води і накрийте кришкою сковороду. Тушіть курку майже до готовності протягом 30-40 хвилин. Після цього оберіть м'ясо, але кісточки викидати не варто. Подрібніть м'ясо та пересипте в окрему миску. Готову картоплю вийміть із духовки, очистіть від шкірки і натріть. Змішайте м'ясо з картоплею. Подрібніть зелень і додайте в начинку, посоліть і поперчіть. Натріть сир і додайте також до маси. Ретельно перемішайте.

Для панування борошно змішайте з паприкою та висипте суміш в одну миску. В іншій збийте два яйця. А в третю миску висипте панірувальні сухарі та суху гірчицю. З фаршу сформуйте котлету, всередину якої вкладіть кісточку. Окуньте в борошно, яйця, а потім у панірувальні сухарі. Смажте у фритюрі до готовності.

Нагадаємо, унікальний досвід у ресторанному світі України – Fenix ​​презентував свою книгу. Подібний формат дозволяє познайомитися з залаштунком ресторану, дізнатися про команду, перешкоди та можливості, про те, з чого все починалося, і яких висот вдалося досягти Fenix ​​менш ніж за два роки. До видання увійшли авторські рецепти від іменитих шефів – Сергія Байсаревича та Стефано Антоніоллі. Книга створена в колаборації з видавцем з Лондона Пітером Маршаллом, який випустив понад 60 книг гастрономічного спрямування, працював із такими фігурами у ресторанному бізнесі як Paul Bocuse, The Roux Family, Raymond Blanc, Daniel Humm, Thomas Keller. П'ять років тому Пітер вирішив залишити Лондон і розпочати нове життя в Україні, щоб використати свої навички та знання для просування феноменальної, на його думку, української мультикультурної ресторанної індустрії та талановитих шеф-кухарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини