Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо хочете приготувати голубці, але стояти кілька годин у плити немає бажання, ні часу, тоді можете скористатися "ледачим" рецептом приготування страви. Вийде вона не менш смачною та поживною. Що потрібно?
Як приготувати ледачі голубці (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 900 г яловичого фаршу, 200 г цибулі, 1 білокачанна капуста, 1 зубчик часнику, 6 помідорів, 200 г томатного соусу, 1 ст. л яблучного оцту, 2 ст. л оливкової олії, кориця мелена та мускатний горіх (за смаком).
Спосіб приготування: візьміть велику каструлю, поставте на середній вогонь і нагрійте оливкову олію. Додайте яловичий фарш і дрібно нарізану цибулю. Тушіть продукти, поки м'ясо не перестане бути рожевим, а цибуля не стане м'якою. Додайте часник і продовжте готувати ще 1-2 хвилини.
Далі додайте нарізану капусту, помідори, томатний соус, оцет, посоліть, поперчіть інгредієнти, за бажанням додайте приправи. Зменште вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте ще пів години. Все, ліниві голубці готові, можна подавати до столу разом зі сметаною. Смачного!
Нагадаємо, що котлета по-київськи вважається однією з найпопулярніших українських страв у всьому світі. Але в приготуванні вона досить складна і щоб зробити котлету ідеальною, потрібно знати кілька важливих секретів. Яких саме?
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що холодець – страва, яку слід готувати неквапливо. Однак його можна приготувати заздалегідь. Щоб холодець вийшов за смаком, як у бабусі, а не як у їдальні, слід знати кілька секретів його приготування.
Читай також, як приготувати найсмачнішу шаурму в домашніх умовах.
Новини