Головна Новини Дозвілля рецепти Ідеально для обіду: рецепт лінивих голубців за 30 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідеально для обіду: рецепт лінивих голубців за 30 хвилин

Як у домашніх умовах приготувати смачні ледачі голубці: покроковий рецепт страви для обіду чи вечері

4 травня 2022, 05:25
Поділіться публікацією:

Якщо хочете приготувати голубці, але стояти кілька годин у плити немає бажання, ні часу, тоді можете скористатися "ледачим" рецептом приготування страви. Вийде вона не менш смачною та поживною. Що потрібно?

Ідеально для обіду: рецепт лінивих голубців за 30 хвилин

Як приготувати ледачі голубці (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 900 г яловичого фаршу, 200 г цибулі, 1 білокачанна капуста, 1 зубчик часнику, 6 помідорів, 200 г томатного соусу, 1 ст. л яблучного оцту, 2 ст. л оливкової олії, кориця мелена та мускатний горіх (за смаком).

Спосіб приготування: візьміть велику каструлю, поставте на середній вогонь і нагрійте оливкову олію. Додайте яловичий фарш і дрібно нарізану цибулю. Тушіть продукти, поки м'ясо не перестане бути рожевим, а цибуля не стане м'якою. Додайте часник і продовжте готувати ще 1-2 хвилини.

Далі додайте нарізану капусту, помідори, томатний соус, оцет, посоліть, поперчіть інгредієнти, за бажанням додайте приправи. Зменште вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте ще пів години. Все, ліниві голубці готові, можна подавати до столу разом зі сметаною. Смачного!

Нагадаємо, що котлета по-київськи вважається однією з найпопулярніших українських страв у всьому світі. Але в приготуванні вона досить складна і щоб зробити котлету ідеальною, потрібно знати кілька важливих секретів. Яких саме?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що холодець – страва, яку слід готувати неквапливо. Однак його можна приготувати заздалегідь. Щоб холодець вийшов за смаком, як у бабусі, а не як у їдальні, слід знати кілька секретів його приготування.

Читай також, як приготувати найсмачнішу шаурму в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини