Головна Новини Дозвілля рецепти Чудова ідея для сімейного обіду: рецепт запіканки з макаронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чудова ідея для сімейного обіду: рецепт запіканки з макаронів

Як у домашніх умовах приготує макаронну запіканку: покроковий рецепт ситної, швидкої та смачної страви

19 березня 2022, 01:40
Поділіться публікацією:

Запіканка з макаронів — проста в приготуванні страва, яка сподобається як дорослим, так і дітям. Додайте до неї трохи сиру, зелені та овочів, щоб було смачніше та поживніше. Рецептом смачної страви для усієї родини поділився на своєму сайті український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Чудова ідея для сімейного обіду: рецепт запіканки з макаронів

Як приготувати запіканку з макаронів (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 300 г макаронних виробів (на власний смак), 200 г томатів чері, 200 г сиру, 3 ст. л оливкової олії, ½ ч. л зерна фенхелю, петрушка, базилік, сіль, перець (за смаком).

Поставте каструлю з водою на плиту, посоліть і зваріть макарони, як зазначено на упаковці. Коли вони будуть готові, відкиньте на друшляк, перекладіть назад у каструлю, додайте оливкову олію та ретельно перемішайте. Дайте макаронам трохи охолонути.

Тим часом розріжте на дві частини томати чері, наріжте зелень і потріть сир на середній тертці. Додайте всі інгредієнти до макаронів. Перекладіть все в місткість для запікання, посипте ще сиром зверху і відправте страву в духовку на 15-20 хвилин. Все, запіканка готова. Смачного!

Нагадаємо, що сніданок — найважливіший прийом їжі, який запускає в організмі обмінні процеси, тому він має бути смачним, ситним та корисним. Але, якщо у вас немає багато часу на його приготування, запишіть рецепт лаваша із сиром та зеленню. Що потрібне для рецепту?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лінивий капустяний пиріг без дріжджового тіста можна легко та швидко приготувати на сковороді. Приготування страви займе у вас не більше 30 хвилин, довго возитися з тістом і ліпленням не доведеться. Такий пиріг може бути окремою стравою або закускою для святкового столу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини