Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Сніданок — найважливіший прийом їжі, який запускає в організмі обмінні процеси, тому він має бути смачним, ситним та корисним. Але, якщо у вас немає багато часу на його приготування, запишіть рецепт лаваша із сиром та зеленню. Що потрібне для рецепту?
Покроковий рецепт лавашем та сиром (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 4 тонкі лаваші, 400 г твердого сиру, 4 зубчики часнику, 200 г майонезу, кріп, сіль і перець чорний мелений.
Спосіб приготування: сир натріть на середній тертці, кріп помийте і дрібно наріжте. Часник очистьте та пропустіть через прес. Змішайте в мисці сир, кріп, часник та майонез. Посоліть, поперчіть й ретельно перемішайте. Все, начинка для лаваша готова. Розділіть її на чотири частини.
Лаваш розгорніть на дошці та рівномірним шаром по черзі змастіть усі листи лаваша. Поверніть їх у рулетики й наріжте шматочками шириною по 3-4 сантиметри. Викладайте рулети на лист і запікайте протягом 10-15 хвилин в духовці, попередньо розігрівши її до 180 градусів. Подавайте страву гарячою. Смачного!
Нагадаємо, що лаваш – просто диво кулінарії. З ним можна зробити стільки всього смачного і за кілька хвилин отримати закуску або повноцінний сніданок. Якщо не знаєте, що приготувати на сніданок, крім вівсянки та бутербродів, ви ніколи не готували лаваш із начинкою
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що квасоля є доступним, смачним і корисним продуктом, з якого можна приготувати безліч страв. Вони збагатять організм вітамінами і подарують почуття ситості, тому любителям бобових точно варто скуштувати квасолю з ковбасками. Що потрібне для рецепту?
Новини