Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Лінивий капустяний пиріг без дріжджового тіста можна легко і швидко приготувати на сковороді. Приготування страви займе у вас не більше 30 хвилин, довго возитися з тестом і ліпленням не доведеться. Такий пиріг може бути окремою стравою, або закускою для святкового столу. Рецептом ледачого капустяного пирога поділився кулінарний портал Bene Gusto.
Фото: Bene Gusto
Необхідні такі інгредієнти: 2 яйця, 200 г капусти, 100 г сиру сулугуні або Моцарелла, 4 ст.л пшеничного борошна, 1 цибулина, 3 ст.л рослинної олії, перець і щіпка солі.
Спочатку капусту і сир потрібно натерти на великій тертці. При бажанні можна дрібно порізати ножем, але знайте, що так у пирога буде більш щільна текстура. Далі наріжте дрібно цибулю і все відправте в миску.
Тепер до овочів і сиру додайте два яйця, сіль і перець. Сюди ж потрібно відправити просіяне борошно. Все добре перемішайте.
Потім на розігріту сковороду вилийте рослинну олію, почекайте поки вона прогріється. Тепер можна викладати тісто. Вирівняйте його ложкою або лопаткою, накрийте кришкою і смажте протягом 10-15 хвилин на середньому вогні. Після цього переверніть пиріг за допомогою тарілки, перекладіть на іншу сторону і смажте ще близько 15 хвилин. Все, ледачий капустяний пиріг — готовий. Можна подавати його зі сметаною, зеленню або свіжими овочами. Смачного!
Раніше портал "Коментарі" розповів, як приготувати теплий салат — це знахідка для вегетаріанця і тих, хто дотримується посту. Салат з грибами і спаржею поповнить запас вітамінів, а також вгамує сильний голод. Такий салат без майонезу запросто стане прикрасою святкового столу до Нового року або Різдва.
Новини