Головна Новини Дозвілля рецепти Чорничний чізкейк без випічки: як приготувати літній десерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорничний чізкейк без випічки: як приготувати літній десерт

Food-блогер Яна Станішевська поділилася рецептом чорничного чізкейку, який готується без випікання

31 липня 2021, 12:00 comments1294
Поділіться публікацією:

Чорниця — це не тільки смачна, але ще і дуже корисна ягода, за допомогою якої можна приготувати безліч десертів. Food-блогер Яна Станішевська на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом чорничного чізкейку, який стане прикрасою будь-якого столу, а головне готується він швидко і просто.

Чорничний чізкейк без випічки: як приготувати літній десерт

Як приготувати чізкейк (фото з відкритих джерел)

Для приготування десерту вам будуть потрібні наступні продукти: 100-150 г пісочного печива, 50 г розтопленого масла, 300 г сиру, 250 г маскарпоне, 100 мл вершків, 250 г чорниці, 1 пачка желатину і цукрова пудра.

Спосіб приготування: за допомогою блендера подрібніть печиво і викладіть його в низ форми, тому що це буде основа чізкейку. Якщо печиво сухе, тоді додайте в нього розтоплене вершкове масло. Далі потрібно зробити начинку, тому основу десерту приберіть поки в холодильник. Всі інгредієнти (крім желатину), які у вас залишилися на столі — змішайте і відправте в блендер, щоб отримати однорідну консистенцію. Чорницю можна додати в кінці, щоб в отриманій масі залишилися її шматочки. Далі візьміть желатин (розведіть в окропі в 80-100 мл) і введіть в начинку. Отриману масу вилийте на пісочний шар і відправте в холодильник на 1 годину. Все, десерт готовий. Смачного!

Чорничний чізкейк без випічки: як приготувати літній десерт - фото 2

Нагадаємо, якщо давно хочете порадувати своїх рідних чимось смачненьким, але часу на випічку у вас немає, запишіть рецепт найніжнішого листкового десерту, який легко готується і виглядає дуже красиво. Що потрібно для приготування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що класичні еклери з легкої начинкою з вершків і сиру, смачніше ніж з магазину, можна приготувати самому вдома. Як це зробити, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини