Головна Новини Дозвілля рецепти Гарно і смачно: рецепт вишуканого десерту без випічки
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарно і смачно: рецепт вишуканого десерту без випічки

В цьому десерті ідеально поєднуються різні смаки

19 січня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Якщо давно хочете порадувати своїх рідних чимось смачненьким, але часу на випічку у вас немає, запишіть рецепт найніжнішого десерту, який легко готується і виглядає дуже красиво. Що потрібно для приготування?

Гарно і смачно: рецепт вишуканого десерту без випічки

десерти без випічки / фото: prostovkysno

Інгредієнти: 500 мл молока, 140 г цукру, 100 г білого шоколаду, 60 г вершкового масла, 30 г какао-порошку, 2 яйця, 6 ст. л борошна, 160 г печива.

Для прикраси: 4 ч. л какао-порошку, 40 г печива, 2-3 гілочки м'яти.

Спосіб приготування: за допомогою блендера збийте яйця до однорідної консистенції. У мікрохвильовці або на невеликому вогні розтопіть вершкове масло. Додайте в нього цукор, борошно і ретельно перемішайте до однорідної маси. Все це поставте на невеликий вогонь. Туди ж влийте молоко і за допомогою вінчика добре перемішайте, потім додайте білий шоколад і змішуйте до його повного розчинення. При постійному помішуванні тонким струменем влийте збиті в блендері яйця. Варіть пудинг до загустіння.

Наступний крок — розділіть пудинг на дві частини. В одну додайте какао-порошок і добре перемішайте, а іншу частину залиште якою є. Після цього, отримані маси наберіть в одноразові кондитерські мішки й дайте їм охолонути при кімнатній температурі.

Тим часом візьміть печиво і зробіть з нього крихту. Можна використовувати будь-яке, але ідеально для десерту підійде "Орео".

Тепер можна приступати до викладання десерту. Візьміть склянку, додайте в неї шар шоколадного пудингу, потім шар звичайного, і так чергуйте. Потім відправте десерт в холодильник на 30-40 хвилин. Перед подачею посипте какао, додайте печиво і гілочку м'яти. Приємного чаювання!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати шоколадний торт в мікрохвильовці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини