Головна Новини Дозвілля рецепти Чим замінити олів'є: рецепт салату «Новорічний танець»
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим замінити олів'є: рецепт салату «Новорічний танець»

Цей салат виходить дуже смачним і ситним

27 грудня 2020, 12:20 comments6491
Поділіться публікацією:

Новий рік вже на порозі, тому якщо ви ще не знаєте, якими стравами дивувати гостей і рідних, тоді записуйте рецепт салату "Новорічний танець". Його можна приготувати замість олів'є, якщо він вам злегка набрид, або просто доповнити цим салатом ваш святковий стіл. Що потрібно для приготування?

Чим замінити олів'є: рецепт салату «Новорічний танець»

чим замінити олів'є: рецепт смачного салату (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 200 г курячої грудки, 100 г кукурудзи, 50 г сиру, 3 яйця, 2 свіжі огірки, 2 ст. л. майонезу, 1 ст. л. волоських горіхів, 1 ст. л. рослинної олії, зерна граната, сіль і перець (за смаком).

Спосіб приготування: візьміть курячу грудку, очистьте її від шкіри та кісток, потім поріжте на дрібні кубики. Відваріть яйця, остудіть, очистьте і поріжте таким же способом. Свіжі огірки наріжте соломкою, а сир натріть на середній терці. У великій мисці змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, перець і інші приправи (за бажанням). Далі поставте сковорідку й обсмажити на ній подрібнені волоські горіхи, потім остудіть їх. Додайте до інших компонентів салату, додайте майонезу і ретельно перемішайте. Все, салат готовий, можна подавати до столу. Смачного!

Нагадаємо, що прикрасою вашого святкового столу також може стати неймовірно смачна і проста закуска під назвою "Новорічний сюрприз". Рецепт цієї оригінальної страви дивіться тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як в домашніх умовах приготувати дуже смачні та незвичайні котлети "Ялинкові шишки", які точно припадуть до смаку, як дорослим, так і дітям. Вони здивують ваших гостей і близьких не тільки зовнішнім виглядом, але ще і своїм вишуканим смаком, і ароматом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини