Головна Новини Дозвілля рецепти «Новорічний сюрприз»: покроковий рецепт смачної закуски
commentss НОВИНИ Всі новини

«Новорічний сюрприз»: покроковий рецепт смачної закуски

Ця закуска точно здивує ваших гостей і рідних

18 грудня 2020, 12:00 comments1038
Поділіться публікацією:








На порозі Новий рік і, якщо ви ще не знаєте, що ставити на святковий стіл, тоді ловіть незвичайну і дуже смачну ідею. Здивувати гостей і рідних можна простою та оригінальною закускою під назвою "новорічний сюрприз". Що знадобитися для рецепта?

«Новорічний сюрприз»: покроковий рецепт смачної закуски

рецепт смачної закуски на Новий рік

Інгредієнти: 150 г грибів (шампіньйони), 12 картоплин, 200 г сиру, 150 г курячого філе, 250 г ковбаси, 12 шт. бекону, 2 ст. л. майонезу, 2 ст. л. сметани, сіль і перець (на смак).

Спосіб приготування: спочатку помийте гриби й дрібно їх наріжте кубиками, і чим дрібніше, тим краще. Те ж саме зробіть з курячим філе. Поставте на вогонь сковорідку, додайте рослинну олію і посмажте філе, додавши солі та перцю. Коли м'ясо буде готовим, перекладіть його на паперовий рушник. Далі посмажте гриби, трохи посоливши.

Візьміть дві глибокі мисочки. В одну наріжте дрібними кубиками шинку, додайте половину грибів, 50 г натертого сиру і майонез, а в другу — куряче філе, другу половину грибів, 50 г сиру і сметану. Ретельно перемішайте інгредієнти своїх начинок. Кожну начинку поділіть на 6 рівних частин і зробіть з неї кульки, в деякі з них покладіть курагу, чорнослив або горішок, щоб зробити сюрприз гостям.

Далі очистьте варену картоплю, для страви більше підійдуть бульби середнього розміру, щоб довжини бекону вистачило, щоб їх обернути. З одного боку картоплини зробіть зріз, щоб вона добре стояла, а потім розріжте її навпіл. У кожній з частин акуратно виріжте половину. Поглиблення робіть таке, щоб помістилася кулька з начинкою. Покладіть начинку всередину однієї половинки картоплі та закрийте її іншою половинкою, потім обмотайте беконом, зафіксувавши краї зубочисткою.

Виставте картоплю в форму для кексів, тому що в ній запікати страву буде дуже зручно, але можна і просто поставити на деко. Відправте закуску в розігріту до 200 градусів духовку, через 30 хвилин посипте картоплю сиром, і поставте запікати ще на 15 хвилин. Все, закуска готова, можна подавати до столу. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як на новорічний стіл приготувати незвичайну закуску в формі мандаринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини