Головна Новини Дозвілля психологія Як зрозуміти, що ви «переросли» свого партнера
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зрозуміти, що ви «переросли» свого партнера

Клінічний психолог Анна Ластовецька назвала дві ознаки, які вказують на те, що ви переросли свого партнера

27 жовтня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Люди розвиваються під впливом певних факторів, і кожна людина має свій темп розвитку. Добре, коли у партнерів у стосунках він збігається. Але трапляються випадки, коли цього не відбувається і настає момент розставання. Клінічний психолог Анна Ластовецька назвала дві ознаки, які вказують на те, що ви переросли свого партнера.

Як зрозуміти, що ви «переросли» свого партнера

Дві ознаки, що ви переросли свого партнера (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що в першу чергу людина розуміє, що з другою половинкою, їй стало нудно, оскільки крім побутових справ їх перестало щось пов'язувати. Немає спільних інтересів і, що найголовніше, немає бажання їх заводити.

Другу ознаку можна визначити за тим, що партнер вас почав сильно дратувати своїм вузьким кругозором, неприємними звичками й ви хочете віддалитися від нього. Ви чітко розумієте, що не хочете з ним більше нікуди виходити, спілкуватися та просто проводити час, тому що роздратування від цього лише збільшується.

Ці ознаки, як повідомляє експерт, сигналізують про те, що партнерам потрібно поговорити та відпустити один одного, або ж зайнятися своїми стосунками, щоб спробувати їх реабілітувати.

При розставанні у вас можуть залишитися дуже добрі стосунки — адже ви віддалитесь. Але на близькій дистанції таке ваше ставлення може бути нестерпним.

Нагадаємо, що рано чи пізно у стосунках може настати важкий період, коли партнерам потрібне перезавантаження. Психологи розповіли, за допомогою яких способів можна додати яскравих барв у сімейне життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стосунки між жінкою та чоловіком завжди актуальна тема. Проте з розвитком цивілізації та технічним прогресом сімейні та романтичні стосунки дещо змінилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини