Головна Новини Дозвілля відносини Сучасна любов: як побудувати стосунки, щоб вони приносили радість
commentss НОВИНИ Всі новини

Сучасна любов: як побудувати стосунки, щоб вони приносили радість

Сучасним людям потрібна нова мотивація, щоб створювати тривалі стосунки і сім'ї

7 травня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Стосунки між жінкою і чоловіком — завжди актуальна тема. Однак із розвитком цивілізації і технічним прогресом сімейні та романтичні взаємини дещо змінилися.

Сучасна любов: як побудувати стосунки, щоб вони приносили радість

Як змінити негативне ставлення до стосунків і створення сім'ї. Фото: pikabu.ru

Якщо раніше основною причиною одруження вважалася економічна (разом було легше вижити, аніж поодинці), нині це вже втратило свою актуальність. Тому сучасна людина все рідше обирає сім'ю і романтичні стосунки.

Однак союз має багато позитивних сторін. Якісні стосунки зменшують ризик розвитку депресії і тривожного розладу. Пари рідше курять і вживають алкоголь. Під час проживання з постійним партнером налагоджується сон. Що вже говорити про підтримку, енергію і почуття, що тебе хтось чекає вдома.

Щоб змінити своє ставлення до них і зрозуміти, що стосунки необхідні навіть у сучасному житті, видання Forbes пропонує такі стратегії:

1. Спробуйте практикувати гостьовий шлюб або гостьові відносини. Так у вас буде друга половинка, однак ви збережете особистий простір і свободу.

2. Вибирайте партнера не тільки за покликом серця. Романтика і закоханість через деякий час минуть. Однак є інші чинники, які збережуть сильний зв'язок між людьми: повага, спільні інтереси, фінансова стабільність.

3. Спробуйте немоногамні, так звані вільні стосунки. Дозвольте собі і партнеру спілкуватися з іншими представниками протилежної статі. Однак у цьому випадку варто обговорити межі, за які не можна виходити.

4. Ставтеся до розлучень простіше. "Дозвольте" собі одружуватися і розлучатися протягом життя, не вважаючи це "невдачею".

5. Не народжуйте дітей, якщо ви ще цього не хочете. Багато людей вважають, що нормальні сім'ї повинні виховувати і ростити малюка. Деякі ж дослідження свідчать про те, що пари без дітей — найщасливіші у стосунках. Тому дайте собі час і свободу від громадської думки.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, як стати щасливим за 30 секунд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини