Головна Новини Дозвілля відносини Як привнести гостроту у стосунки: 5 цінних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як привнести гостроту у стосунки: 5 цінних порад

Психологи назвали кілька порад, які допоможуть поліпшити стосунки й привнести в них певну гостроту

21 жовтня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно у стосунках може наступити важкий період, коли партнерам потрібно "перезавантаження". Психологи розповіли, за допомогою яких способів можна додати яскравих фарб у сімейне життя.

Як привнести гостроту у стосунки: 5 цінних порад

Як поліпшити стосунки (фото з відкритих джерел)

Відправляйтеся в романтичну відпустку

Можна поїхати з коханою людиною в нове місце за яскравими емоціями, а можна відправитися туди, де ви колись провели незабутню романтичну відпустку, щоб повторити приємні моменти та спогади. Все це дуже зближує. Тому виділіть пару днів на відпочинок один з одним, щоб розпалити полум'я любові.

Не приховуйте свої переживання

У будь-яких стосунках, щоб вони були гармонійними, потрібно вміти спілкуватися і проговорювати проблеми, невдоволення і непорозуміння. Партнерам так буде простіше вирішувати конфліктні ситуації. Потрібно конкретно пояснити, що і кого не влаштовує у стосунках, а потім разом знаходити вихід із ситуації.

Не лінуйтеся бути гарними вдома

Це стосується як жінок, так і чоловіків. Забудьте про брудну, пом'ятою і розтягнуту кофту/футболку та спортивні штани. Одягніть щось зручне, але щоб ваша друга половинка проводжала вас захопленим поглядом.

Оголосіть сьогоднішній день особливим

Рушайте на побачення або просто прогуляйтеся у парку. Виберіть місце, де вам буде приємно і легко розповідати один одному про свої найпотаємніші бажання.

Пограйте з уявою

Привнесіть гостроту у ваші стосунки за допомогою любовних ігор, але не викладайте відразу всі карти. Пограйте поглядом зі своєю половинкою, натякніть на те, що хотіли б спробувати. Абсолютна непередбачуваність — нескінченна сексуальність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як спільний перегляд порно може вплинути на ваші стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини