Головна Новини Дозвілля психологія Психолог розповіла, яке питання не можна ставити своєму колишньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповіла, яке питання не можна ставити своєму колишньому

Сімейний терапевт Ашера ДеРоса розповіла, що після розставання не варто питати свого колишнього і чому

3 лютого 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Не всі стосунки закінчують хепі-ендом, деякі пари розлучаються, але це теж потрібно робити правильно, без зайвого стресу, переживань та питань. Сімейний терапевт Ашера ДеРоса розповіла, що не варто питати у колишнього коханого.

Психолог розповіла, яке питання не можна ставити своєму колишньому

Що не варто запитувати у свого колишнього (фото з відкритих джерел)

Як передає видання BestLife, багато людей після розриву хочуть обговорити стосунки та з'ясувати, що і коли пішло не так. Але є питання, якого краще уникати — це "Ти колись любив мене?".

Психолог пояснює, що якщо партнер дасть позитивну відповідь, тоді у вас виникне спокуса сказати: "Тоді навіщо ми розлучилися?", а якщо він відповів, що ніколи не любив, то це не дасть спокою, а навпаки, викличе сильні переживання і навіть депресію.

Інший спеціаліст Ребекка Філліпс також зазначає, що ні до чого хорошого такі питання після розлучення не наводять, тому що партнери починають заглядати "всередину себе", а це може обернутися пошуком невпевненості. Підсвідомо людина почне сумніватися, а чи досить вона хороша і приваблива, а чи зможе вона зустріти когось ще для серйозних стосунків і т.д.

Психологи кажуть, що розлучення з коханими не всім дається легко, тому "виливати душу" – це нормально. Варто ділитися своїми переживаннями з друзями, близькими, з психологом, але не влаштовувати відверті розмови з колишнім.

Нагадаємо, психологи перерахували звички, які заважають партнерам побудувати міцні та гармонійні стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дослідження американських учених допоможе вам дізнатися, у чому секрет сімейного щастя.

Читайте також чому розлука позитивно впливає на стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини