Головна Новини Дозвілля відносини П'ять звичок, які заважають побудувати міцні стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять звичок, які заважають побудувати міцні стосунки

Психологи перерахували звички, які заважають партнерам побудувати міцні та гармонійні стосунки

24 січня 2022, 18:25 comments1878
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб стосунки з коханою людиною приносили радість, затишок і комфорт, постарайтеся позбавитися наступних звичок, які заважають вибудовувати ідеальний і міцний союз.

П'ять звичок, які заважають побудувати міцні стосунки

Які звички заважають збудувати міцні стосунки (фото з відкритих джерел)

Критика

Намагайтеся не критикувати й не висміювати за щось свого партнера, бо слова можуть боляче поранити. Натомість краще поясніть, що на вашу думку, він робить не так. Не всі люди добре сприймають критику, тому будьте з цим акуратнішими.

Обман

Стосунки, у яких є обман і брехня, не можна назвати міцними та гармонійними. Обман руйнує довіру та почуття між партнерами, а якщо їх немає, то навіщо взагалі потрібні такі стосунки?

Звичка перебивати розмову

У стосунках важливо вміти як слухати, так і чути свого партнера. Якщо ви постійно його перебиваєте, то цим показуєте свою незацікавленість, а рано чи пізно будь-яка людина перестає терпіти неповагу до себе. Кожному важливо, щоб його розуміли.

Невиконані обіцянки

Не потрібно давати обіцянки, якщо вам складно їх виконати або взагалі ви не збираєтеся це робити. Не треба нікого "годувати сніданками", адже цим ви показуєте, що на вас не можна покластися.

Ревнощі

Це ще один із факторів, який може зруйнувати стосунки. Ревнощі обмежує партнера у свободі спілкування та виборі. А кожній людині потрібен особистий простір, адже контроль не асоціюється з гармонійними та легкими стосунками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що погані стосунки не просто отруюють, вони негативно впливають на нашу самооцінку та розвиток особистості, на наш стан і здоров'я. Тому слід навчитися прислухатися до свого тіла, адже воно не обдурить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини