Головна Новини Дозвілля відносини Чому розлука позитивно впливає на стосунки: відповідь психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому розлука позитивно впливає на стосунки: відповідь психолога

Чим довше ви з кимось зустрічаєтеся, тим менше між вами пристрасті, але більше довіри і відчуття безпеки

3 листопада 2020, 19:57
Поділіться публікацією:

Більшість людей впевнені в тому, що для того, щоб максимально зблизитися зі своєю другою половинкою, необхідно проводити з нею якомога більше часу. І це дійсно так, але тільки частково. Психологи наполягають на тому, що у вашого партнера завжди має залишатися особистий простір.

Чому розлука позитивно впливає на стосунки: відповідь психолога

Чому розлука позитивно впливає на стосунки. Фото: unsplash

Так, психотерапевт Естер Перель поділилася, що категорично не можна назвати здоровими ті стосунки, в яких люди залежні один від одного. Вона каже, що подібна ситуація досить швидко позбавляє пристрасті у стосунках. А цю саму пристрасть, як з'ясувалося, можна зберегти досить довго, але за умови, що у кожного партнера буде свій особистий час і справи, які він присвячує тільки собі.

Щоб в цьому переконатися, американські фахівці навіть провели нове наукове дослідження. Згідно з отриманими даними, рівень пристрасті в рази зменшується, коли між закоханими з'являється занадто сильна залежність. Щоб уникнути такого сценарію, вони рекомендують іноді робити перерви в побаченнях або обмежувати час, який ви проводите разом.

"Наша здатність витримувати окреме проведення часу від партнера є передумовою збереження постійного інтересу і бажання у стосунках", — резюмувала Естер Перель.

Також видання "Коментарі" розповість, чому розміщення фото в соцмережах руйнує стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини