Головна Новини Дозвілля психологія Названо пари знаків Зодіаку, які абсолютно несумісні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо пари знаків Зодіаку, які абсолютно несумісні

Ці знаки Зодіаку не зможуть ужитися разом

13 червня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Існують пари знаків Зодіаку, які мають найменше шансів побудувати романтичні стосунки. Астрологи запевняють, що вони швидше зненавидять один одного, аніж полюблять. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Клубер.

Названо пари знаків Зодіаку, які абсолютно несумісні

Названо пари знаків Зодіаку, які абсолютно несумісні - фото з відкритих джерел

Овен і Козеріг

Астрологи зазначають, що Козероги — любителі конкурувати, однак в сутичці з Овнами можуть серйозно постраждати, оскільки це вогненний знак, який вирізняється наполегливістю, цілеспрямованістю і готовий "зносити" все на своєму шляху.

Лев і Телець

У представників цих знаків Зодіаку часто виникають конфлікти через гордість Лева і впертість Тельця. У разі виникнення сварки кожен побажає залишити останнє слово за собою. Астрологи порівнюють такий союз із темпераментною італійською парою.

Риби і Близнюки

Якщо представники знака Близнюки не отримують того, чого бажають, то їхній гнів може стати жахливим. А ось Рибам потрібно знати, що їхній партнер завжди підставить плече допомоги і вони завжди можуть на нього покластися. У подібних моментах вони і можуть зіткнутися з перешкодами на шляху до романтичних взаємин.

Скорпіон і Стрілець

Через те, що представники обох знаків Зодіаку дуже егоїстичні, астрологи вважають, що їхній союз приречений. Ця риса характеру часто призводитиме до серйозних конфліктів і скандалів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що, на думку астролога Павла Глоби, у поточний 2021 рік на представників деяких знаків Зодіаку чекають непрості події в житті.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що багато хто ставиться до гороскопів з обережністю, однак астрологи запевняють, що планети можуть впливати не тільки на явища природи. Наприклад, фаза Місяця накладає відбиток на настрій людини, а рух інших планет — на характер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини