Головна Новини Дозвілля психологія Названо найбільш підлі знаки Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найбільш підлі знаки Зодіаку

Близнюки - подвійна натура, яка схильна до змін думок і настрою

2 липня 2021, 01:30 comments1773
Поділіться публікацією:

Представники деяких знаків Зодіаку схильні до підлості чи лицемірства. Астрологи розповіли, до кого з представників зодіакального кола варто придивитися, перш ніж заводити близькі стосунки або ділитися таємницями. Про це пише "Профіль" з посиланням на Daily Horo.

Названо найбільш підлі знаки Зодіаку

Найбільш підлі знаки Зодіаку - фото з відкритих джерел

Леви

Представники цього знака є імпульсивними й часто роблять необдумані вчинки. Леви можуть розправлятися безжально з людьми, які їх у чомусь розчарують. У таких випадках вони можуть піти на підступність і підлість.

Скорпіон

Астрологи кажуть, що підлість у Скорпіонів в крові. Представники цього знака хитрі і можуть тиснути морально. Якщо під час спілкування Скорпіон відчує слабкість, він ймовірно скористається цим для свого ж блага.

Близнюки

А ось найбільш підлим астрологи називають цей знак Зодіаку. Близнюки — подвійна натура, яка схильна до змін думок і настрою. Представники цього знака Зодіаку часто неоднозначно реагують на події, втім, саму їх реакцію дуже складно передбачити. Несподіванка — один з їх козирів.

Нагадаємо, що відомий астролог Павло Глоба розповів, представники яких знаків Зодіаку можуть розраховувати на фінансове везіння в другому літньому місяці. За словами фахівця, на них може звалитися багатство.

Також в матеріалі нашого видання можна прочитати, що, згідно з астрологією, кожен знак зодіаку по-різному реагує на розрив. Знаків вогню легко залишити минуле позаду, в той час, як для водних стихій гороскопу світ закінчується разом розривом відносин. Існують знаки зодіаку, які погано переносять розставання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини