Головна Новини Дозвілля психологія Магія повного Місяця: у яких знаків зодіаку біла смуга почнеться вже зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Магія повного Місяця: у яких знаків зодіаку біла смуга почнеться вже зараз

Запаморочливий успіх жовтневий повний Місяць принесе відразу чотирьом знакам зодіаку

1 жовтня 2020, 12:22
Поділіться публікацією:

З енергетичної точки зору повний Місяць, який почнеться вже завтра, 2 жовтня, — це досить непростий період. Однак є люди, чиї життя саме зараз круто зміняться на краще. За даними астрологів, разом з повним місяцем почнеться біла смуга у представників чотирьох знаків зодіаку. Серед них Телець, Рак, Терези та Водолій, пише портал Slovofraza.

Магія повного Місяця: у яких знаків зодіаку біла смуга почнеться вже зараз

Вплив повного Місяця на знаки зодіаку. Фото: blitz.if.ua

Телець

Саме зараз Тельцям, які давно не наважувалися розпочати власну справу, потрібно діяти. Будь-який ризик піде їм тільки на користь, та ще й принесе приємні бонуси. Представники цього знака зодіаку останнім часом все сильніше занурювалися в рутину. Прийшов час вирватися з цього круговороту. Інакше є ризик залишитися там надовго.

Рак

Ракам можна сміливо пробувати свої сили в чомусь абсолютно для них новому. Зараз вони відмінно генерують ідеї. Кращі з них необхідно десь записати і потім починати рухатися до поставленої мети. До речі, краще взяти собі когось в помічники.

Терези

Уже самого ранку 2 жовтня Терези відчують якесь полегшення і гарний настрій. Проблеми буквально зникнуть в нікуди. А от оточуючі почнуть ставитися до представників цього знака зодіаку набагато уважніше.

Водолій

Водоліям повний місяць подарує шанс кардинально змінити своє життя на краще. Їхня мудрість допоможе позбутися від усього непотрібного, що не дозволяє зараз відірватися від землі. До того ж поруч з Водоліями з'явиться людина, яка стане або надійним діловим партнером, або люблячою другою половинкою.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, яким знакам зодіаку пощастить у коханні в жовтні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини