Головна Новини Дозвілля психологія Відразу два повні Місяці в жовтні: астрологи розповіли, чим небезпечне таке явище
commentss НОВИНИ Всі новини

Відразу два повні Місяці в жовтні: астрологи розповіли, чим небезпечне таке явище

Дві повні за місяць - вкрай рідкісне явище, яке трапляється раз на два-три роки

1 жовтня 2020, 09:09
Поділіться публікацією:

Астрологи попередили про небезпеку жовтневих повних Місяців. Цього разу їх буде відразу два, і це може негативно відбитися на енергетичному полі людини, повідомляє портал Slovofraza.

Відразу два повні Місяці в жовтні: астрологи розповіли, чим небезпечне таке явище

Повний Місяць. Фото: pixabay.com

Дві повні за місяць трапляються досить рідко — раз на два або навіть три роки. Цього разу перша з них відбудеться вже в п'ятницю, 2 жовтня. Другу слід чекати вже в кінці місяця — 31 жовтня.

Таке явище не тільки рідкісне, але і досить небезпечне для людини. Воно призводить до дисонансу енергетичних хвиль. Спочатку один повний Місяць розхитує сильно енергетичне поле, другий же пробиває захист остаточно. Людина стає буквально беззахисною перед будь-якими впливами.

Олії у вогонь додає той факт, що перший повний Місяць буде в знаку Овен, а це саме по собі дуже небезпечне поєднання. Щоб не стати його жертвою, потрібно пригнічувати в собі спалахи агресії та не кидати слів на вітер. Також в цей період не варто починати нових справ, краще завершити старі.

Другий повний місяць пройде під знаком Тельця. Через це можуть виникати проблеми з технікою, а всі амбітні плани будуть валитися на очах. До слова, далекі поїздки теж краще на цей період не призначати.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку отримають казковий прибуток в жовтні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини