Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп кохання: кому пощастить в особистому житті в жовтні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп кохання: кому пощастить в особистому житті в жовтні

Успіх в амурних справах чекає на представників відразу трьох знаків зодіаку

28 вересня 2020, 12:11
Поділіться публікацією:

Романтичний настрій може раптово полонити не тільки навесні. У владі Амура в жовтні опиняться представники знаків зодіаку Стрілець, Близнюки і Риби. Такий прогноз на місяць зробили астрологи, передає МК.

Гороскоп кохання: кому пощастить в особистому житті в жовтні

Любовний гороскоп на жовтень

Близнюки

В середині осені представників цього знака зодіаку чекає безліч знайомств. Деякі з них можуть виявитися доленосними. Найважливіше — не боятися відкриватися і бути максимально щирими. Для майбутнього спільного життя краще шукати людину, яка буде сильна духом, але при цьому зможе залишатися ніжною і турботливою. Також Близнюкам варто дати шанс старим знайомим, з якими зв'язок з якихось причин перервався.

Стрілець

Жовтень обіцяє Стрільцям безліч прекрасних вечорів в приємній компанії. Один з таких може стати початком бурхливого роману. Але важливо знайти людину, поруч з якою буде максимально комфортно.

Риби

Середина осені буде сповнена романтики як у поки що одиноких Риб, так і у тих, які вже знайшли свою другу половинку. Уважніше потрібно придивитися до свого оточення. Не виключено, що споріднена душа знаходиться зовсім близько. Заради такої людини захочеться йти вперед, підкорювати вершини і розвиватися.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, яким знакам зодіаку зазвичай не щастить у коханні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини