Головна Новини Дозвілля психологія Коли пора закінчувати стосунки: названо вірну ознаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли пора закінчувати стосунки: названо вірну ознаку

Психолог Джеймс Пріс, який спеціалізується на сімейних стосунках, назвав вірну ознаку, яка сигналізує про те, що настав час закінчувати стосунки

29 листопада 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

Багатьом людям досить важко прийняти той факт, що стосунки не склалися і настав час рухатися далі. Деякі намагаються все повернути та виправити помилки, але психолог Джеймс Пріс назвав один сигнал, який точно підкаже, що ці стосунки не для вас.

Коли пора закінчувати стосунки: названо вірну ознаку

Коли час відпустити стосунки (фото з відкритих джерел)

Експерт, який спеціалізується на сімейних стосунках, стверджує, що точно знає, коли союз настав час закінчувати. "Якщо ви постійно ловите себе на думці, яким би могло бути побачення з тією чи іншою людиною, то ваші нинішні стосунки вже закінчилися", — стверджує він. Так, багато хто з нас іноді мріє про роман або побачення зі знаменитістю, але якщо ви постійно фантазуєте про інших чоловіків або жінок, то варто запитати себе, чому ви це робите. І, швидше за все, чесна відповідь буде в тому, що ваші власні стосунки не дають вам чогось по-справжньому важливого".

Джеймс зазначає, що завершувати стосунки та йти у невідомість завжди страшно. Але треба пам'ятати, що таким чином ви даєте собі шанс знайти когось, хто справді зробить вас щасливим.

Нагадаємо, що кожен хоче побудувати міцні та довірчі стосунки, а щоб це зробити, потрібно намагатися обом партнерам. Але буває і так, що один любить, а інший просто користується цією любов'ю. Психологи назвали ознаки, що вказують на те, що у стосунках вас просто використовують.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стосунки — річ складна, і складається вона не лише з романтичних побачень та залицянь, адже в парі важливо навчитися приймати одне одного з усіма дивностями та недоліками. І якщо партнер вас дійсно любить, то прийме вас повністю з усіма недосконалостями. Щоб зберегти у стосунках свою особистість, ніколи не відмовляйтеся від наступних речей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини