Головна Новини Дозвілля психологія Від чого ніколи не можна відмовлятися заради стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Від чого ніколи не можна відмовлятися заради стосунків

Експерти назвали кілька речей, від яких не можна відмовлятися заради свого партнера і ваших взаємин

22 серпня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Стосунки — річ складна, і складається вона не тільки з романтичних побачень і залицянь, адже в парі важливо навчитися приймати один одного з усіма дивацтвами та недоліками. І якщо партнер вас дійсно любить, то прийме вас повністю, з усіма недосконалостями. Для того, щоб зберегти в стосунках свою особистість, ніколи не відмовляйтеся від наступних речей:

Від чого ніколи не можна відмовлятися заради стосунків

Чим не можна жертвувати, перебуваючи у стосунках / Фото: rawpixel.com/Pexels

Спілкування з родиною і друзями

Неприйнятно, коли ваша кохана людина ставить вас перед вибором: або я, або твої друзі / сім'я. Як побудувати з ним надійні та міцні стосунки, якщо він не хоче порозумітися з вашими близькими людьми?

Цілі та амбіції

Не варто в стосунках пригнічувати амбіції й цілі один одного, особливо, якщо вони відрізняються. Не дозволяйте коханій людині перешкоджати вам добиватися своєї мрії, навпаки, він повинен підтримувати вас у всіх починаннях.

Ваші переконання і цінності

Не дозволяйте партнеру нав'язувати вам свої якісь переконання і цінності, наприклад, щодо релігії, політики та інших тем. Ваш обранець може думати зовсім інакше, ніж ви, але важливо навчитися приймати й поважати його погляди. Якщо вас намагаються переробити або нав'язати свою думку — йдіть з таких стосунків.

Нагадаємо, що психологи назвали п'ять ознак, які допоможуть визначити, що партнер у стосунках вас просто використовує.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб стосунки приносили радість і комфорт, над ними необхідно постійно працювати. Але це не означає, що закохані повинні проводити 24 години на добу разом, навпаки, потрібно навчитися відпочивати один від одного. І в цьому є маса переваг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини