Головна Новини Дозвілля психологія Як зрозуміти, що у стосунках вас використовують: 5 ознак
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зрозуміти, що у стосунках вас використовують: 5 ознак

Психологи назвали кілька ознак, які допоможуть зрозуміти, що у стосунках вас використовують

29 листопада 2021, 00:10
Поділіться публікацією:

Кожен хоче побудувати міцні та довірчі стосунки, а щоб це зробити, потрібно намагатися обом партнерам. Але буває і так, що один любить, а інший просто користується цією любов'ю. Психологи назвали ознаки, що вказують на те, що у стосунках вас просто використовують.

Як зрозуміти, що у стосунках вас використовують: 5 ознак

Як зрозуміти, що партнер вас використовує / Фото: Pexels.com

Ви щоразу платите

Деякі партнери перебувають у стосунках, тому що їм це вигідно, зокрема у фінансовому плані. І це стосується не лише дівчат, а й хлопців. Якщо ви постійно платите за все, це може бути однією з ознак, що вас використовують. Експерти пропонують влаштувати перевірку. Під час чергового походу в кафе скажіть, що не можете сплатити рахунок та подивіться на реакцію свого партнера. Вона допоможе визначити, використовують вас у стосунках чи ні.

Односторонні розмови

Якщо більшість ваших розмов починаються з неї/його і цим закінчуються, це може бути "тривожним" дзвінком. Цілком ймовірно, що партнер зовсім не цікавиться вашим життям і тим, що в ньому відбувається.

Ви в режимі рятівника

У кожних стосунках має бути взаємодопомога. Почніть турбуватися, коли ваш партнер постійно просить допомоги, і ви її надаєте завжди навіть коли вам це незручно. А ось він ніколи не знаходить часу, щоб виручити вас.

У стосунках відсутнє слово "Спасибі"

Слова подяки надзвичайно важливі у стосунках, навіть якщо йдеться про якусь дрібницю, скажіть своєму партнерові "дякую". Якщо ж подяка повністю відсутня, зате є претензії, тоді варто задуматись.

Ваші емоційні потреби ніколи не задовольняються

У стосунках кожен із вас повинен час від часу прислухатися до емоційних потреб один одного. Однак, якщо це не так, варто занепокоїтися. Наприклад, вона/ він завжди відсутній, коли вам потрібно просто виговоритися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як покращити стосунки за 60 секунд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини