Головна Новини Дозвілля психологія Грошовий гороскоп: на кого в жовтні чекає казковий прибуток
commentss НОВИНИ Всі новини

Грошовий гороскоп: на кого в жовтні чекає казковий прибуток

Шанс поповнити свій особистий бюджет з'явиться у представників трьох знаків зодіаку

29 вересня 2020, 08:37
Поділіться публікацією:

Якщо одним знакам зодіаку жовтень обіцяє море романтики, то на бік цих щасливчиків в середині осені стане грошова фортуна. В їхніх рядах опинилися Близнюки, Терези і Риби. Про це пише портал Slovofraza.

Грошовий гороскоп: на кого в жовтні чекає казковий прибуток

Фінансовий гороскоп на жовтень. Фото: cnbc.com

Близнюки

У жовтні заробити собі відмінний капітал Близнюки зможуть виключно власними силами. Стануть в пригоді їхня працьовитість і завзятість. Енергетичний підйом, який представники цього знака зодіаку відчують уже на початку місяця, дозволить виконати набагато більше роботи, ніж було заплановано. Відповідно, вийде заробити набагато більше грошей. Також не виключено, що перспективну бізнес-ідею подарує новий знайомий.

Терези

Зірки будуть всіляко допомагати Терезам в їхніх фінансових справах в жовтні. Все, що потрібно від самих представників знаку зодіаку, — відстоювати свою точку зору, не витрачати гроші на дрібниці та приймати вигідні пропозиції. Одна з них може стати квитком до багатства. Удача посміхнеться тим Терезам, які будуть сміливими, активними і рішучими.

Риби

Риби для багатьох стануть у жовтні авторитетом. До їхньої думки будуть прислухатися, а вказівки і прохання виконуватимуть беззаперечно. Варто чекати безліч приємних новин. Вони стосуватимуться підвищення зарплати та поліпшення умов праці. Все, що вдасться заробити в цьому місяці, краще відразу ж не витрачати. Якусь частину слід відкласти на майбутнє.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку найбільш жадібні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини