Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали найжадібніші знаки зодіаку серед чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали найжадібніші знаки зодіаку серед чоловіків

Деякі з цих чоловіків намагаються боротися зі своїм недоліком, але не у всіх це виходить

30 серпня 2020, 03:34 comments1651
Поділіться публікацією:

Вибираючи супутника життя, краще не ігнорувати поради зірок. Саме вони можуть підказати, з якими вадами доведеться мати справу, вибираючи того або іншого чоловіка. Вашої головною проблемою може стати жадібність чоловіка, якщо в партнери ви собі вибрали Тельця, Рака, Діву або Козерога, пише Slovafraza.

Астрологи назвали найжадібніші знаки зодіаку серед чоловіків

Жадібні чоловіки за гороскопом. Фото: pokerground.com

Телець

Тельці на перший погляд можуть здатися досить щедрими хлопцями. Але водити в дорогі ресторани і дарувати гарні подарунки вони будуть лише на перших етапах відносин. Потім все сильніше і сильніше почне проявлятися їхня справжня натура. Чоловіки-Тельці по своїй натурі дуже економні, вони знають ціну грошам і не хочуть їх витрачати даремно. Хтось погодиться з їхніми поглядами на світ, а хтось в такий економності побачить лише приховану жадібність. До слова, в деяких випадках Тельці і справді перетворюються на скнар.

Рак

Раки — це досить романтичні чоловіки. Вони б і хотіли завалювати свою другу половинку розкішними подарунками, але страх залишитися без грошей виявляється сильнішим. Невизначеність лякає їх. Щоб відчувати себе впевнено, Ракам потрібно постійно мати на рахунку велику суму, з якою вони не готові розпрощатися. Гроші перетворюються для представників цього знака зодіаку на атрибут свободи. Тому, вибираючи такого чоловіка, не потрібно розраховувати на діаманти, подаровані без приводу.

Діва

Ці чоловіки з самого початку не пускають пил в очі. Вони не будуть дарувати дорогі подарунки, навіть якщо закохані і хочуть справити враження на даму серця. Адже завжди можна знайти щось дешевше. Чоловіки-Діви не дозволять собі витрачати гроші на вітер. Але іноді їхня економність і раціональність перетворюється на справжню скупість. Будь-які ваші витрати партнер вимагатиме аргументувати. Перебуваючи поруч з ним, швидше за все, вам просто доведеться змиритися з життям аскета.

Козеріг

Для чоловіків-Козерогів, як і для Раків, гроші — це свобода. Ці чоловіки багато працюють і не готові спускати направо і наліво все, що було зароблено тяжкою працею. Від свого партнера ви, швидше за все, не дочекаєтеся квітів без приводу і раптової романтичної подорожі. Але, варто зазначити, Козероги не стануть економити, якщо йдеться про комфортне  житло, гарний одяг або ж здорову їжу. Але, звичайно, не в ресторані. Адже набагато дешевше буде приготувати все вдома.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що астрологи назвали найдобріших чоловіків серед знаків зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини