Головна Новини Дозвілля Корисні поради Лайфхак, який допоможе полегшити прибирання снігу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайфхак, який допоможе полегшити прибирання снігу

Корисна порада, як прискорити очищення снігу лопатою на території подвір’я.

9 січня 2024, 09:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сніг виглядає красиво, однак він втрачає свою чарівність, коли нам потрібно прибрати його поблизу будинку. Тоді зима не видається такою приємною, як спостерігати за нею з вікна. Однак, одна корисна порада може частково полегшити прибирання снігу лопатою. Для цього потрібен всього один продукт, який є практично в кожній хаті.

Лайфхак, який допоможе полегшити прибирання снігу

Лайфхак, який допоможе полегшити прибирання снігу. Фото з відкритих джерел

Якщо ви живете у багатоквартирному будинку, то зазвичай прибиральники або комунальні служби приберуть сніг поблизу житлових споруд. Однак власники приватних будинків повинні подбати про розчищення снігу зі свого подвір’я самостійно.

Під час прибирання снігу він часто налипає на лопату. Це робить її важчою та зменшує кількість снігу, який ви можете набрати лопатою. Однак цієї ситуації можна уникнути. Перш ніж почати прибирати сніг, потрібно ретельно натерти лопату жиром. Для цього підійде будь-яка рослинна олія. Це можуть бути прострочені або гіркі олії, які залежались у холодильнику чи інші речовини, які знаходяться у вашому гаражі. Найкраще для цього використовувати найдешевший або зіпсований продукт.

Після змащення лопати олією, сніг не буде липнути до неї, а прибирання території від шару снігового покрову на вашому подвір’ї буде набагато ефективнішим. Звісно, це не той засіб, який моментально розтопить сніг, але він може заощадити час та сили, особливо, якщо ви знаходитесь на морозі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, звідки береться лід на автомобільному склі та як його позбутись.

Також "Коментарі" писали про правила, які можуть подовжити життя новорічній ялинці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини