Головна Новини Дозвілля музика Яка пісня стала найбільш прослуховуваною в історії Spotify
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка пісня стала найбільш прослуховуваною в історії Spotify

Композиція британського виконавця Еда Ширана встановила абсолютний рекорд на інтернет-сервісі Spotify

23 грудня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

Популярна музична платформа Spotify назвала пісню, яка стала найбільш прослуховуваною на всю історію створення сервісу. І це є композиція британського виконавця Еда Ширана.

Яка пісня стала найбільш прослуховуваною в історії Spotify

Яка пісня стала найбільш прослуховуваною в Spotify (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання NME, трек Shape of You, який з'явився на інтернет-платформі у 2017 році, прослухали вже понад три мільярди разів. І це абсолютний рекорд для Spotify. Композиція Еда Ширана увійшла до його третього альбому під назвою "÷ "Divide" і що примітно, виконавець спочатку не збирався її туди включати, на цьому наполягав представник лейблу.

Слід також зазначити, що є й інші пісні співака, які перетнули позначку 1 млрд прослуховувань на Spotify. Це "Castle On The Hill", "Happier", "Galway Girl", "I Don't Care" та "Beautiful People".

Нагадаємо, що стримінгова музична платформа Spotify назвала артиста, пісні якого за 2021 слухали найчастіше. Ним став 27-річний канадський виконавець Джастін Бібер. Шостий студійний альбом Бібера під назвою Justice, який вийшов у березні 2021 року, звучав у навушниках у понад 83 мільйонів користувачів музичної платформи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у відомому музичному сервісі Spotify з'явилася можливість створення підбірок аудіоконтента для рослин. За словами творця, першого плейлиста для рослин Уріеля Вейзеля, рослини відчувають музику та її присутність.

Читайте також, що різдвяний трек 1994 року під назвою All I Want for Christmas Is You, який виконує американська співачка Мерайя Кері, у 2020 році за один день встановила рекорд — її прослухали понад 17 мільйонів разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини