Головна Новини Дозвілля музика Якого артиста більше всіх слухали на Spotify в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Якого артиста більше всіх слухали на Spotify в 2021 році

Стрімінговая музична платформа Spotify назвала артистка, пісні якого за 2021 рік слухали найчастіше

30 серпня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Найпопулярніший у світі стримінговий музичний сервіс — Spotify назвав ім'я виконавця, чиї треки найчастіше звучали в навушниках користувачів платформи.

Якого артиста більше всіх слухали на Spotify в 2021 році

Якого артиста більше всіх слухали на Spotify. Фото: Unsplash

За інформацією видання Daily Mail, в поточному році найпопулярнішим на сервісі став 27-річний канадський артист Джастін Бібер. Він набрав найбільшу кількість слухачів за місяць за всю історію платформи Spotify. Шостий студійний альбом Бібера під назвою "Justice", який вийшов в березні 2021 року звучав в навушниках у понад 83 мільйонів користувачів музичної платформи.

При цьому альбом набирає обертів і продовжує підійматися в музичних чартах, а сам виконавець щомісяця утримує навколо своєї творчості найбільшу кількість слухачів.

На другому місці по прослуховуванню виявився 31-річний канадський співак The Weeknd (74,5 млн слухачів на місяць), а трійку лідерів замкнув 30-річний англійський виконавець Ед Ширан (72,4 млн осіб).

Відзначимо, що минулого року найпопулярнішою на Spotify була Біллі Айліш, тоді її композиції слухали майже 50 мільйонів осіб.

Нагадаємо, протягом своєї кар'єри Бібер продав близько 100 мільйонів платівок, що зробило його найбільш продаваним чоловічим канадським музикантом і одним з найбільш продаваних музичних виконавців у світі. Артист має чотирнадцять рекордів в книзі Гіннесса, в тому числі вісім, які були досягнуті завдяки успіху його альбому Purpose.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що музична платформа Spotify назвала різдвяну пісню, яка за один день встановила рекорд — її прослухали понад 17 мільйонів разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини