Головна Новини Дозвілля музика 17 млн прослуховувань за день: яка пісня побила рекорд на Spotify
commentss НОВИНИ Всі новини

17 млн прослуховувань за день: яка пісня побила рекорд на Spotify

Ця пісня вже 26 років лідирує по прослуховуванню в переддень Різдва

29 грудня 2020, 13:10 comments1013
Поділіться публікацією:








Музична платформа Spotify назвала різдвяну пісню, яка за один день встановила рекорд — її прослухали понад 17 мільйонів разів.

17 млн прослуховувань за день: яка пісня побила рекорд на Spotify

яка пісня встановила рекорд на Spotify (фото з відкритих джерел)

Це легендарний трек 1994 року за назвою "All I Want for Christmas Is You", який виконує співачка Мерайя Кері. Її композиція щороку в переддень Різдва користується шаленою популярність, ось уже протягом 26 років. А у 2020 році, який виявився досить складним, ця пісня набула іншого значення, символізуючи наближення нового періоду.

За даними музичної платформи Spotify, за один день пісню "All I Want for Christmas Is You" прослухали 17 223 000 разів.

Американська зірка Мерайя Кері відреагувала на успіх композиції й написала на своїй сторінці в Twitter, що їй дуже приємно знати, що її композиція приносить радість слухачам по всьому світу.

Нагадаємо, що ця пісня увійшла в четвертий студійний альбом виконавиці й стала головним хітом в її творчості. Минулого року Мерайя Кері отримала три нагороди за цю композицію, які були включені в Книгу рекордів Гіннесса-2020. Трек "All I Want for Christmas Is You" став найуспішнішим святковим хітом сольного виконавця в рейтингу "Hot 100", а також здобув перемогу за найбільшу кількість прослуховувань за один день (близько 11 млн за грудень 2018 року). І ще різдвяний хіт провів в чарті британських синглів найбільшу кількість тижнів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що один з найпопулярніших порносайтів світу Pornhub підготував для користувачів невеличкий подарунок — міні-альбом різдвяних композицій, загальною тривалістю 17 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини