Головна Новини Дозвілля лайфхаки Щоб не розсердити Бика: головні прикмети на 2021 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб не розсердити Бика: головні прикмети на 2021 рік

Новий рік потрібно зустріти правильно, щоб він приніс багато щастя і благополуччя

30 грудня 2020, 14:18 comments1402
Поділіться публікацією:

Новий рік у нас асоціюється з теплими сімейними зустрічами, купою подарунків і вірою в справжнє диво, яке може статися в цю чарівну ніч. У кожного року є свій символ тої чи іншої тварини, згідно з китайським календарем. Символом 2021-го стане Білий металевий Бик, тому давайте дізнаємося про прикмети та повір'я, які допоможуть не розлютити тварину, а залучити удачу і благополуччя.

Щоб не розсердити Бика: головні прикмети на 2021 рік

Новий рік 2021 прикмети. Фото: unsplash

Бик, як ми знаємо, категорично не сприймає червоний колір. Краще віддати перевагу сріблястим і білим кольорам. Це стосується як скатертини і серветок на новорічному столі, так і святкового образу. Бик цінує натуральність, тому небажано надягати прикраси зі штучних каменів.

Крім того, не можна готувати страви з яловичини та телятини — це може сильно розлютити головний символ майбутнього року.

У новорічну ніч не можна лаятися, з'ясовувати стосунки і ображатися на інших. Згідно з прикметою, тоді ви ризикуєте провести наступні 12 місяців в образах і негативі.

Важливо також, щоб на святковому столі випадково не виявилося надколотого чи побитого посуду — це може залучити у ваше життя бідність і сварки в сім'ї.

31 грудня не рекомендується робити генеральне прибирання, прати, виносити сміття. Це може привести до бідності в наступному році.

Якщо під час святкового застілля ви пролили на себе щось або забруднилися, то прикмета каже, що це може принести матеріальні труднощі в майбутньому. Зустрічати Новий рік категорично не можна з порожніми кишенями — це знак фінансової нестабільності.

В останній день року, що минає, не можна пришивати ґудзики та зашивати одяг — ви "зашиєте" старі проблеми, які залишаться з вами на весь прийдешній рік.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому треба зустрічати Бика. На порозі Новий 2021 рік, а значить пора подумати, в чому ж зустрічати це важливе свято, і в першу чергу, це питання сильно хвилює дівчат. Які кольори допоможуть задобрити новий символ року, щоб він приніс удачу?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини