Головна Новини Дозвілля лайфхаки Названо три брудні місця, про які часто забувають при прибиранні будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три брудні місця, про які часто забувають при прибиранні будинку

Фахівець з клінінгу mama_mila_au розповіла про найбрудніші місця в будинку, про які під час прибирання можуть забувати господині

11 лютого 2022, 10:55
Поділіться публікацією:

Прибирання квартири або будинку — тривалий і важливий процес, в якому важливо врахувати всі дрібниці й не забути прибрати найдальший куточок. Фахівець з клінінгу, підписана в соцмережі Instagram як mama_mila_au, розповіла про три місця, яким господині не приділяють значення під час процесу прибирання…і дуже дарма.

Названо три брудні місця, про які часто забувають при прибиранні будинку

Три брудні місця, про які часто забувають при прибиранні (фото з відкритих джерел)

Жінка зазначила, що йдеться про вимикачі світла, фільтри для посудомийних машин та дренажі.

Вимикачі світла

До цих предметів торкається багато людей, особливо на кухні та у вітальні. На вимикачах дуже багато бактерій, які потрапляють з вулиці, адже при вході до приміщення насамперед включається світло, а потім миються руки. Експерт радить щоразу під час збирання протирати вимикачі світла антибактеріальним спреєм.

Фільтри для посудомийних машин

Багато хто забуває про ці фільтри, оскільки вони заховані від очей і ніяк про себе не нагадують. Однак там накопичуються залишки їжі, які провокують неприємний запах каламутної води та загальну антисанітарію. Щомісяця потрібно мити фільтри.

Дренажі

Фахівець з клінінгу зазначила, що вони залишають такий самий слід, як і фільтри з посудомийної машини. Але їх можна почистити за допомогою харчової соди та оцту. Інгредієнти потрібно змішати у каналізацію, потім залити окропом. Таким чином із труб вийдуть будь-які засмічення.

Нагадаємо, в інтернеті можна знайти безліч порад, які здатні полегшити процес збирання та ефективно впоратися з різними плямами. Але деякі рекомендації давно застаріли, тому їх слідувати не варто.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що більшість здивується, але речі, які ми звикли вважати найбруднішими у своєму будинку, вже не на першому місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини