Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять порад з прибирання, яким не варто слідувати
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять порад з прибирання, яким не варто слідувати

Ці поради давно вже застаріли

30 вересня 2020, 00:25
Поділіться публікацією:

В інтернеті можна знайти безліч порад, які здатні полегшити процес прибирання та ефективно впоратися з різними плямами. Але деякі рекомендації давно застаріли, тому їм слідувати не варто. Видання Lucky-women розповіло про які порали йде мова.

П'ять порад з прибирання, яким не варто слідувати

ShutterStock

Сода для вікон

Сода не найкращий засіб для очищення вікон, навіть якщо ви вважаєте за краще обходитися без "хімії". Це засіб хоч і не погано справляється з забрудненнями, але залишає на вікнах розводи, так що краще купіть недорогий пульверизатор, який ефективно очищає поверхні.

Масло з оцтом від слідів на столі

Лаковані поверхні раніше дійсно натирали цим дивним складом. Якщо у вас залишаються сліди від кухлів на такій поверхні, використовуйте воду або гарячий фен. Оцет здатний зіпсувати лак.

Сіль і пральна машина

Деякі люди вважають, що звичайна сіль допомагає очистити пральну машину від накипу, але ця думка помилкова. Для такої справи потрібна спеціальна сіль для пом'якшення і то, це необхідно тільки при високому ступені жорсткості води.

Кола для очищення унітазу

Кислоти, які входять до складу популярної газованої води, можуть впоратися лише з легким іржавим нальотом, а не старими плямами та бактеріями.

Лак для волосся від чорнила

Раніше в лаках містився спирт в левових пропорціях, тому він непогано справлявся з чорнилом. Зараз це абсолютно неактуально, простіше взяти чистий спирт і протерти їм чорнильні плями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки під час прибирання забруднюють будинок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини