Головна Новини Дозвілля лайфхаки Цей лайфхак знають не всі: навіщо мити посуд кетчупом
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей лайфхак знають не всі: навіщо мити посуд кетчупом

Експерти розповіли, що відмити забруднення на мідному посуді допоможе один із найпопулярніших соусів

25 травня 2022, 03:45
Поділіться публікацією:

Кетчуп — смачний соус, який додають у багато страв, тому що він насичує смак і надає пікантності. Але виявляється, що його можна використовувати не за призначенням. Досвідчені господині розповіли, що за допомогою цього продукту легко впоратися із забрудненнями на посуді.

Цей лайфхак знають не всі: навіщо мити посуд кетчупом

Навіщо мити посуд кетчупом (фото з відкритих джерел)

Якщо у вас закінчився миючий засіб або ви маєте намір відмовитися від "хімії", тоді ловіть лайфхак — відмити посуд можна кетчупом. Цей популярний соус ефективно її очищає та полірує. Але є нюанс – не весь посуд.

Експерти кажуть, що кетчуп добре справляється із забрудненнями лише на мідному посуді, а й будь-яких предметах з цього металу. Плями та розводи з них можна видалити, використовуючи один томатний соус. Для цього намажте кетчупом виріб та залиште на поверхні на 3-5 хвилин. Потім промийте під теплою водою або навіть гарячою, щоб результат був ефективнішим. Потім витріть посуд насухо чистим рушником, щоб досягти чистоти та блиску.

Нагадаємо, якщо ви вирішили помити посуд, але помітили, що миючого засобу немає, і піти купити його немає можливості, не поспішайте засмучуватися. На кухні можна знайти інші засоби, які допоможуть вам впоратися із забрудненнями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кухонні губки, призначені для миття посуду, мають свої "секрети", адже, як виявилося, їх роблять різнобарвними не для краси, а з певною метою. Що треба знати?

Читай також, що, напевно, у кожного в будинку можна знайти гострі предмети, концентровані кислоти, різні засоби та порошки для збирання. Вони можуть становити небезпеку здоров'ю при неправильному використанні. Але виявляється, у нас може зберігатися предмет, який становить небезпеку для цілої планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини