Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як помити посуд без миючого: 5 засобів, які можна знайти на кухні
commentss НОВИНИ Всі новини

Як помити посуд без миючого: 5 засобів, які можна знайти на кухні

Експерти розповіли, як помити посуд, якщо у вас закінчився миючий засіб: названо 5 простих засобів

29 квітня 2022, 03:40 comments1533
Поділіться публікацією:

Якщо ви вирішили помити посуд, але помітили, що миючого засобу немає, і піти купити його немає можливості, не поспішайте засмучуватися. На кухні можна знайти інші засоби, які допоможуть вам впоратися із забрудненнями.

Як помити посуд без миючого: 5 засобів, які можна знайти на кухні

Як помити посуд, якщо немає миючого засобу (фото з відкритих джерел)

Харчова сода

Можна застосувати харчову соду, з її допомогою можна ефективно очистити посуд та надати їй блиску. До того ж харчова сода є натуральним антисептиком, тому можна нею очистити столові прилади.

Лимонна кислота

Ще один продукт, який можна знайти на кухні, і він допоможе впоратися із проблемою. Лимонна кислота ефективно видаляє накип із чайника, для цього потрібно залити його окропом та додати 2 ч. л. кислоти. Потім прокип'ятіть його кілька разів і добре вимийте.

Господарське мило

Можна помити посуд та господарським милом, для цього приготуйте мильний розчин. Він добре справляється з бактеріями та очищає поверхні.

Оцет

За допомогою цього продукту можна очистити пригорілі поверхні сковорідок та каструль. Ще оцет, розведений у воді, змиває залишки жиру не гірше за миючий засіб.

Гірчичний порошок

Видалити жир на посуді можна за допомогою гірчичного порошку. Нанесіть його на кухонну приналежність, потріть і ретельно промийте під водою.

Нагадаємо, деякі недобросовісні заготовлювачі й продавці молока часто підробляють продукт, додаючи в нього миючі засоби. Цей метод сприяє підвищенню вмісту жиру та зберігає продукт від скисання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що користувачам Мережі показали, як легко та без допомоги спеціальних засобів прибрати жир із різних кухонних поверхонь та посуду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини