Головна Новини Дозвілля Гороскоп Яким знакам Зодіаку категорично не можна брати кредити
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким знакам Зодіаку категорично не можна брати кредити

Є люди, яким категорично "протипоказані" кредити та інші форми позики грошових коштів.

22 грудня 2022, 05:45 comments1700
Поділіться публікацією:

Астрологи попереджають про те, що представникам трьох знаків Зодіаку за жодних обставин не варто брати кредити. Це рішення може зламати їм життя, у буквальному значенні цього слова, і стати непосильною ношею.

Яким знакам Зодіаку категорично не можна брати кредити

Знаки Зодіаку/Фото з відкритих джерел

Риби

Риби абсолютно не вміють планувати свій бюджет та розпоряджатися грошима. На жаль, скільки б не заробляли представники даного знаку Зодіаку, та їх витрати постійно перевищують доходи. Одного разу це призводить до того, що вони стають усім винними: банкам, колегам, рідним та друзям. Рибам точно не варто брати кредит, оскільки вони ризикують потонути в ролі "вічного боржника". Це їх пригнічуватиме і топитиме в депресіях, що може призвести до плачевних наслідків.

Близнюки

Близнюки не люблять рахувати гроші — вони люблять їх безконтрольно витрачати та жити на широку ногу. Представники знаку часто бездумно витрачають дуже багато грошей, при тому що заробляти їх у них виходить, на жаль, досить погано. Близнюки "живуть не за коштами" і це призводить до того, що вони, певної миті, залишаються повністю без грошей. Це штовхає їх брати численні кредити, які віддавати не виходить. У зв'язку з цим Близнюки часто мають погану кредитну історію, потрапляють до "чорних списків" недобросовісних позичальників і стикаються з проблемами переслідування колекторами. Зрештою їм нараховують величезну пеню і їм доводиться шкодувати про взяті кредити все життя.

Раки

Раки часто відчувають труднощі при прийнятті важливих рішень, оскільки вони дуже нерішучі та недовірливі. Астрологи відзначають, що Раки дуже схильні до впливу ззовні і схильні підпадати під вплив шахраїв. Саме тому Раки, які вирішили взяти кредит, можуть легко погодитися на найневигідніші умови і не помітити захмарних відсотків. Їхня зайва довірливість призводить до того, що вони буквально стають "рабами" банків, роками погашаючи "впарені" їм кредити. Ця тривала кабала здатна зламати їх.

Раніше "Коментарі" писали :   На замітку знаки Зодіаку, з якими дуже складно побудувати серйозні стосунки. Погляди життя, звички, хобі та вибір професії — усе це формується як під впливом найближчого оточення і суспільства, а й під " наглядом " зірок і планет.

Читайте також: Можуть керувати світом: названо найсильніших жінок за знаком Зодіаку. У жінок, народжених під цими знаками Зодіаку, ґрунт ніколи не йде з-під ніг. Вони завжди зосереджені, розважливі та ґрунтовні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини