Головна Новини Дозвілля Гороскоп Що чекає на українців у 2023 році: прогноз астролога (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Що чекає на українців у 2023 році: прогноз астролога (ВІДЕО)

Астролог докладно розповіла, яким буде наступний рік для українців і відповіла на багато питань, які зараз цікавлять кожного з нас.

28 грудня 2022, 06:35 comments5023
Поділіться публікацією:








Професійний астролог та астропсихолог Альбіна Пономаренко зробила докладний прогноз на 2023 рік.

Що чекає на українців у 2023 році: прогноз астролога (ВІДЕО)

Прогноз астролога/ Фото з відкритих джерел

Отже, за словами астролога, 2023 буде для України досить позитивним і за всі випробування наш народ буде щедро винагороджений. Астролог вважає, що вже взимку можливий вступ України до ЄС або НАТО та серія переконливих перемог на фронті, хоча сам конфлікт матиме затяжний характер. Пономаренко каже, що активна фаза війни може закінчитись уже в лютому. Також вона прогнозує у березні можливість масштабного контрнаступу з нашого боку.

Варто зазначити, що астролог Валентина Віттрок зазначає, що в деяких країнах у 2023 році цілком можливо відбудеться зміна вертикалі влади. Взагалі 2023 буде багатий на падіння "царів" і деспотичних імперців.

Також, за її словами, весь наступний рік буде сповнений феноменальними та винятковими подіями, які ще кілька років тому здавалися чимось неймовірним. Активна фаза війни в Україні вичерпається навесні, хоча сам конфлікт ще довго залишатиметься невирішеним, але продовжиться вже в менш активній динаміці.

Астрологічний прогноз від Альбіни Пономаренко на кожний місяць:

Січень буде досить напруженим. На початку місяця можливі активні провокації з боку РФ. Астролог радить українцям бути обережними, не нехтувати повітряними тривогами та уникати місць масового скупчення людей.

Лютий буде знаковим місяцем для України. Астролог радить записати дату - 10 лютого, оскільки саме цього дня мають відбутися важливі переговори, які зможуть переламати перебіг війни. На Україну чекатимуть нові союзи, безпрецедентна підтримка з боку партнерів, чергові нагороди та ще більше світового визнання. Саме у лютому можливий вступ України до ЄС та остаточна перемога на фронті.

Березень буде характеризуватись тим, що по всьому світу почнуть змітати диктаторські режими. Також цього місяця можливі нові прогресивні відкриття та технологічні прориви.

Квітень буде неоднозначним. Усередині країни можуть статися несподівані події: гучні судові розгляди та розслідування. Також очікуються провокації на фронті. Українська армія, у свою чергу, може піти в активний контрнаступ і відвоювати всі території на Сході країни.

Травень пройде відносно спокійно. Цікаво, що цього місяця очікується сонячне затемнення. Українців чекають позитивні новини та перемоги на фронті.

Червень та липень пройдуть під знаком позитивних змін. Вже з 20 червня очікується низка успішних угод, нагород та нових офіційних військових союзів. Можливо вступ до ЄС, НАТО чи якогось іншого альянсу. Також астролог прогнозує масштабну реформу системи освіти України.

Серпень буде багатий на насичений позитивними подіями. Можливі значні перемоги на фронті та повернення військовополонених. Міста України почнуть активно відбудовуватись, відновлюватиметься інфраструктура.

Вересень та жовтень обіцяють Україні потужну як внутрішню, так і зовнішню конфронтацію. Можливі "розбори польотів", публічні скандали та резонансні судові справи. На міжнародній арені підтримка трохи знизиться.

Листопад буде позитивним. Україна продовжить відроджуватися та міцніти. Можлива нова хвиля відвоювання територій. Також у України можуть з'явитися нові сильні партнери та покровителі. Астролог прогнозує масове повернення українців із-за кордону.

Грудень буде дуже насичений подіями. Цього місяця є дві сильні дати – 22 та 29 грудня. Так, 22 грудня буде схвалено масштабну допомогу Україні: фінансову, інформаційну, військову тощо. А вже 29 грудня очікується отримання добрих новин, і українці сміливо зможуть готуватися до зустрічі нового року вже повністю оновленими.

Раніше "Коментарі" писали про те, що стрологи назвали щасливі кольори для кожного знака Зодіаку. Астрологи запевняють, що є кольори, які найбільше підходять для кожного представника того чи іншого знака Зодіаку. Саме вони здатні зробити людину трохи щасливішою та розкрити її індивідуальність.

Читайте також: Яким знакам зодіаку категорично не можна брати кредити? Є люди, яким категорично "протипоказані" кредити та інші форми позики грошових коштів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини