Головна Новини Дозвілля Гороскоп Астролог назвала міста, де незабаром очікується жорсткий наступ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвала міста, де незабаром очікується жорсткий наступ (ВІДЕО)

Експерт говорить про те, що РФ вже тривалий час готується до повторного наступу на наші території, проте, навіть не дивлячись на це, ми зможемо вистояти.

17 січня 2023, 04:15 comments7507
Поділіться публікацією:








Відома астролог Яна Тимощук на своєму YouTube-каналі поділилася особистим баченням ситуації в нашій країні найближчим часом та зазначила, що мешканцям одразу кількох міст необхідно приготуватися до "боротьби за життя".

Астролог назвала міста, де незабаром очікується жорсткий наступ (ВІДЕО)

Прогноз астролога/ Фото з відкритих джерел

Так, за словами астролога, незабаром розпочнеться новий етап війни і цілком реально, що окупанти зроблять чергову спробу захопити територію України. Тимощук зазначає, що загарбники виявлятимуть особливу жорстокість і продовжуватимуть завдавати масованих ракетних ударів по наших містах.

"Їхнє головне бажання і основна мета — це знищити українців як націю, і саме тому їхні атаки ставатимуть все жорстокішими. Не дивлячись на це — українці встоять! Я в цьому не сумніваюся", — заявляє астролог.

Крім цього, Тимощук назвала регіони, які незабаром можуть зазнати атак з боку ворога. "Харківська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька та Київська області можуть зазнавати наступу", зазначила фахівець.

Також у небезпеці перебувають і жителі "прикордонних" регіонів - Житомирської, Сумської та Волинської областей, оскільки "окупанти можуть спробувати перерізати шляхи постачання зброї на нашу територію". Астролог зауважила, що всім нам потрібно готуватися "до великої війни".

"Однозначно буде ескалація і РФ давно готувалася до повторного масштабного наступу. У них вистачає ресурсів, щоб це зробити, на жаль. Однак, як на мене, окупанти оберуть кілька локальних цілей і почнуть на них наступати.

На жаль, вони продовжуватимуть сіяти смерть. Тому кількість попадань у житлові будинки та поразка точкових цілей стане основною їхньою стратегією.

Варто зазначити, що РФ прискорено починає перегрупування і їм все одно на своїх людей — вони ніколи не думають про своїх солдатів і нікого не шкодують.

Україні буде дуже складно, проте ми почнемо повертати свої території. Усі складнощі виявляться тимчасовими і ми гідно пройдемо це пекло", — заявила астролог.

Раніше "Коментарі" писали Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку. Якщо знати особливості характеру Чорного Водяного Кролика і дотримуватися порад астрологів, то символ 2023 вас точно не образить!

Читайте також: Що чекає на українців у 2023 році: прогноз астролога (ВІДЕО). Астролог докладно розповіла, яким буде наступний рік для українців і відповіла на багато питань, які зараз цікавлять кожного з нас.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини