Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Зірки "Гаррі Поттера" возз'єднаються: коли і як це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки "Гаррі Поттера" возз'єднаються: коли і як це станеться

Стрімінгова платформа HBO Max готує для шанувальників «Гаррі Поттера» святковий спецвипуск з улюбленими акторами

17 листопада 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Цього року популярний стримінговий сервіс HBO Max порадував спецвипуском шанувальників американського ситкому "Друзі", тепер на черзі Гаррі Поттер. Улюблені актори знову возз'єднуватимуться для зйомок святкового епізоду.

Зірки "Гаррі Поттера" возз'єднаються: коли і як це станеться

Зірки "Гаррі Поттера" возз'єднаються (фото з відкритих джерел)

Акторський склад із "Гаррі Поттера" знову збереться разом у спеціальному випуску, щоб відсвяткувати 20-річний ювілей першої частини пригодницької кінострічки "Гаррі Поттер та філософський камінь", яка вийшла 2001 року.

У спецепізоді розкажуть історію створення фільму, а зірки картини та режисер Кріс Коламбус поділяться історіями зі знімального майданчика. Актори також відвідають оригінальні декорації школи чарівників Хогвартсу.

Епізод буде називатися "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts". Телеканал вже анонсував у ньому участь Деніела Редкліффа, Емми Вотсон та Руперта Грінта. Також в епізоді будуть інші актори, зокрема Хелена Бонем Картер, Том Фелтон, Гері Олдман та багато інших.

Прем'єра спецепізоду відбудеться 1 січня 2022 року на HBO Max. Ну, а щоб підігріти до нього інтерес, творці вже опублікували в мережі перший трейлер.

Нагадаємо, що нещодавно французька компанія Le Creuset випустила разом зі студією Warner Bros. колекцію посуду, присвячену "Гаррі Поттеру".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 25-річний блогер і косплеєр Фелікс Лало з Франції став дуже популярним завдяки своїй вражаючій схожості з Гаррі Поттером — юним чарівником з Гоґвортсу, який полонив серця мільйонів глядачів.

Читайте також, що у Голлівуді хочуть зняти серіал за "Гаррі Поттером".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини