Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр "Гаррі Поттеру" присвятили колекцію посуду (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гаррі Поттеру" присвятили колекцію посуду (ФОТО)

Французька компанія Le Creuset випустила разом зі студією Warner Bros. колекцію посуду, присвячену Гаррі Поттеру

3 листопада 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Гаррі Поттер — одна з найцінніших франшиз Warner Bros., яка, попри завершення, досі користується великою популярністю. Французький бренд Le Creuset разом із кінокомпанією вирішили порадувати шанувальників "Гаррі Поттера" та випустили колекцію посуду у стилістиці фільму.

"Гаррі Поттеру" присвятили колекцію посуду (ФОТО)

Гаррі Поттеру присвятили колекцію посуду (фото з відкритих джерел)

До "магічної" колекції увійшли: керамічний та емальований посуд, кухонний текстиль та форми для випічки, прикрашені символами із всесвіту Гаррі Поттера. Також тут представлені дві великі каструлі: червона доповнена металевим символом у вигляді шраму юного чарівника, а на блакитній кришці розташований м'яч для гри у Квідич.

Кожен елемент у колекції продуманий до найдрібніших дрібниць, адже навіть силіконове приладдя для випічки виглядає як чарівні палички, які належали Гаррі, Рону, Герміоні та Дамблдору. Самі представники бренду відзначають, що в колекції поєднуються знакові форми та відтінки Le Creuset з елементами, які нагадують про героїв улюбленого фільму, архітектуру Хогвартса, місцеву їжу та локацію.

До речі, нова колекція вже надійшла у продаж. Ціни варіюються від 25 до 400 доларів.

”Гаррі Поттеру” присвятили колекцію посуду (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, нещодавно у світі відзначали Хелловін — одне з наймістичніших свят на рік. З цієї нагоди модний бренд Dior випустив колекцію посуду, присвячену осінньому сезону. Щоб стильно відзначити Хелловін, модний будинок зібрав чорно-біле сервірування та яскраві прикраси у стилі моторошного свята.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Великій Британії живе людина, повна тезка головного героя книг Джоан Роулінг — Гаррі Поттер. І нещодавно він продав одну із книг письменниці за 37 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини