Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У Голлівуді хочуть зняти серіал по «Гаррі Поттеру»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Голлівуді хочуть зняти серіал по «Гаррі Поттеру»

«Гаррі Поттер» - найцінніша франшиза для студії Warner Bros.

26 січня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

Останній фільм про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера вийшов у 2011 році, але тепер у шанувальників кінострічки з'явилася надія, що це ще не кінець історії. Стрімінговий сервіс HBO Max, який запустили в травні 2020 року, натякнув на створення серіалу за мотивами "Гаррі Поттера".

У Голлівуді хочуть зняти серіал по «Гаррі Поттеру»

за мотивами "Гаррі Поттера" хочуть зняти серіал / фото з відкритих джерел

Інсайдер повідомляє, що платформа спільно з кінокомпанією Warner Bros. почала пошук сценаристів, акторів і складає план реалізації свого задуму. Все ще перебуває на ранній стадії, тому немає інформації ні про сюжет, ні про дату виходу фентезійного серіалу.

Відзначається, що в франшизі про Гаррі Поттера складна ситуація з правами. Автор книг Джоан Роулінг має право голосу в усьому, що стосується використання її книг, тому кіновиробникам доведеться узгодити з нею свої плани. Також компаніям потрібно буде отримати згоду медіакорпорації NBCUniversal, яка володіє контрактом на трансляцію фільмів та різноманітного контенту, пов'язаного з Гаррі Поттером.

Нагадаємо, що "Гаррі Поттер" — найцінніша франшиза для студії Warner Bros. Фільми 7 книг Джоан Роулінг зібрали в прокаті по всьому світу понад 7 мільярдів доларів. Також студія створила серію приквелів по всесвіту Гаррі Поттера під назвою "Фантастичні тварини й де їх шукати", в якій повинні вийти ще три картини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2020 року в мережі з'явилася інформація про те, що планується вихід продовження фільму "Гаррі Поттер", і сюжет кінострічки буде розгортатися через 20 років після поєдинку юного чарівника з Темним лордом. Але ця інформація не була підтверджена офіційно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини