Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Зірка "Гри престолів" зіграє у серіалі Marvel - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Гри престолів" зіграє у серіалі Marvel - ЗМІ

Прем'єра серіалу повинна відбутися у 2022 році

21 квітня 2021, 13:29
Поділіться публікацією:

До акторського складу нового серіалу "Секретне вторгнення" від Marvel може приєднатися популярна британська акторка Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс у "Грі престолів". Про це пише УНІАН із посиланням на Variety.

Зірка "Гри престолів" зіграє у серіалі Marvel - ЗМІ

Емілія Кларк - фото з відкритих джерел

Вона з'явиться в кінострічці разом з Семюелем Л. Джексоном і Беном Мендельсоном. Роль Кларк тримається в секреті, проте навряд чи партія буде епізодичною. Повідомляється, що студія Marvel відмовилася від коментарів з цього приводу.

До слова, "Секретне вторгнення" — один з найбільш очікуваних серіалів від Marvel, вихід якого повинен відбутися приблизно в 2022 році. Згідно з сюжетом коміксів, який буде лежати в основі серіалу, на Землю вторгнеться раса скруллів. Завдяки своїм здібностям змінювати зовнішність, вони довгий час ховалися під виглядом популярних героїв, щоб завдавати людству удару.

Нагадаємо, що популярна стрімінгова платформа Netflix оголосила про те, що почала працювати над найдорожчим фільмом в своїй історії, який буде називатися "Сіра людина". Відомо, що кінокартина буде знята за однойменним романом американського письменника Марка Гріні. Її бюджет становитиме понад 200 мільйонів доларів. Режисерувати проект будуть Ентоні і Джо Руссо, які працювали над декількома фільмами Marvel.

Раніше портал "Коментарі" писав, що голлівудський блокбастер "Годзилла проти Конга" став справжнім рекордсменом світового прокату за час пандемії коронавірусу. Касові збори кінострічки вже перевищили 390 мільйонів доларів. Відомо, що через COVID-19 серйозно постраждала і сфера кінематографа, багато кіноновинки довелося перенести до кращих часів. Прем'єру "Годзілли проти Конга" також переносили кілька разів, але зараз вона впевнено підкорює прокат і вже обійшла гучний бойовик "Аргумент" Крістофера Нолана, який зібрав 365 млн доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини