Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який український фільм став найкасовішим у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Який український фільм став найкасовішим у 2021 році

Остання частина української комедії «Божевільне весілля» стало найкасовішим у нашій країні за поточний рік

30 грудня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Фінальна частина комедії українського виробництва під назвою "Божевільне весілля" стала найкасовішою в нашій країні за 2021 рік.

Який український фільм став найкасовішим у 2021 році

Який фільм став найкасовішим в Україні / Фото: пресс-служба фильма

Відомо, що у національному прокаті фільм зібрав майже 29 мільйонів гривень. І цьому не завадили навіть карантинні обмеження, які діють в Україні у зв'язку із коронавірусною інфекцією. Третя частина комедії вийшла в український прокат у лютому та стала комерційно успішною. І це при тому, що перша частина "Божевільного весілля" стала найкасовішим фільмом 2018 року в Україні, зібравши майже 55 мільйонів гривень, а друга — найкасовішим фільмом 2020 року (понад 41 тисячу гривень).

Усі три частини кінокартини увійшли до 10 бокс-офісу українських фільмів за останні 6 років, посівши відповідно 2-е, 4-те та 8-е місця у загальнонаціональному рейтингу. Три кінофільми загалом подивилися у кінотеатрах сотні тисяч українців: всього було продано близько 745 тисяч квитків, а загальний бокс-офіс досяг позначки 125 мільйонів гривень.

"Божевільне весілля" стало настільки популярним, що права на створення локальної версії були продані в Литву, а трохи пізніше і в Румунію.

Нагадаємо, що найкасовішим фільмом 2021 року стала нова частина "Людини-павука". Ця супергеройська стрічка стала найпопулярнішою за час пандемії, зібравши у світовому прокаті вже понад мільярд гривень. Жоден фільм, випущений цього року, не зміг похвалитися таким результатом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що без радянського фільму "Іронія долі, або З легкою парою" важко уявити новорічні свята. Але цього року глядачам хочуть показати американську версію кінострічки, яка називатиметься "Про долю".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини